Huis > H > Hoe Verander Ik Mijn Internet Browser?

Hoe verander ik mijn internet browser?

Standaard browser instellen

  1. Klik op de start knop in windows.
  2. Ga naar instellingen.
  3. Zoek op "standaard-apps" (engels: 'Default apps') OF klik op Apps en kies dan "standaard-apps"
  4. Ga naar Web browser.
  5. Klik op de getoonde browser.
  6. Klik op jouw favoriete browser in de complete lijst met beschikbare browsers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik instellingen Safari?

Website-instellingen beheren per website

  1. Open de desbetreffende website in Safari.
  2. Tik in de adresbalk op de aA-knop.
  3. Ga naar 'Website-instellingen'
  4. Pas de gewenste opties aan.
En nog een vraag, wat betekent uw browser wordt niet ondersteund? Het kan zijn dat de door u gebruikte browser te oud is. Om de toepassing te kunnen gebruiken moet u uw browser upgraden naar een actuele versie of moet u een van de hieronder aangeboden browsers gebruiken.

Trouwens, hoe krijg je balk op bureaublad weer terug?

In Windows is de taakbalk de horizontale balk onderaan het scherm waarop het startmenu, de knoppen op de taakbalk en het meldingsgebied staan. Het meldingsgebied is een klein gebied aan de rechterkant van de taakbalk met pictogrammen voor systeem- en programmameldingen. Om de taakbalk aan het bureaublad toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u "Eigenschappen". Op het tabblad "Uiterlijk" selecteert u "Taakbalk" in het vervolgkeuzemenu. Hoe taakbalk terugzetten? Als uw taakbalk ontbreekt of verborgen is, kunt u een van de volgende methoden gebruiken om deze te herstellen:
Methode 1: Gebruik de Windows-toets + T sneltoets
Als uw taakbalk verborgen is, kunt u de Windows-toets + T sneltoets gebruiken om deze terug te brengen. Zodra u op deze toetsen drukt, verschijnt de taakbalk en kunt u deze zoals gewoonlijk gebruiken.
Methode 2: Gebruik het contextmenu van de taakbalk
Als uw taakbalk verborgen is, kunt u het contextmenu van de taakbalk gebruiken om hem terug te brengen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het bureaublad en selecteer Taakbalkinstellingen in het menu. Controleer in het venster Taakbalkinstellingen of de optie De taakbalk automatisch verbergen in de bureaubladmodus is uitgeschakeld.
Methode 3: Gebruik de knop Verborgen pictogrammen weergeven
Als uw taakbalk verborgen is, kunt u de knop Verborgen pictogrammen weergeven gebruiken om deze terug te brengen. Klik hiervoor op de knop Verborgen pictogrammen weergeven (de pijl omhoog) in het meldingsgebied. Hierdoor verschijnt de taakbalk.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe krijg ik de bovenste balk weg?

Toolbar verwijderen uit Chrome

  1. Open Google Chrome.
  2. Klik rechtsboven op het pictogram 'Google Chrome aanpassen en beheren' .
  3. Klik op Meer hulpprogramma's.
  4. Klik op Extensies.
  5. Klik in de werkbalk die u kwijt wilt op Verwijderen.
  6. Klik in het dialoogvenster op Verwijderen.
Hoe heten de balken op de computer? Een taakbalk is een onderdeel van een grafische gebruikersomgeving. Het is een balk meestal onderaan het scherm om aan te geven welke applicaties (taken) zijn gestart en om die eventueel te beheren.

Daarvan, hoe heet deze balk?

De adresbalk is een typisch onderdeel van webbrowsers en bestandsbeheerders en wordt gebruikt om webpagina's en mappen te openen. Men kan zich ook afvragen: wat is de werkbalk op de pc? De toolbar is een werkbalk die normaal gesproken bovenaan het scherm wordt weergegeven. De toolbar bevat knoppen voor de meestgebruikte functies van het programma, zoals het openen en opslaan van bestanden.

Dienovereenkomstig, wat is openingspagina?

Een opening page is een pagina die automatisch wordt geopend wanneer een gebruiker een bepaalde website of applicatie opent. De pagina bevat gewoonlijk een aantal links naar andere pagina's op die website of applicatie.

Door Bettina Blasingame/blasingame

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt mijn browser niet ondersteund? :: Waar vind ik het Chrome menu?
Handige links