Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Telefoon Over?

Hoe zet ik mijn telefoon over?

Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.

  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe werkt Smart Switch van Samsung?

Samsung Smart Switch: hoe zet je bestanden over met Samsung Smart Switch?

  1. Stap 1: Swipe het menu naar beneden.
  2. Stap 2: Open “Smart Switch”
  3. Stap 3: Kies hier of je wilt verzenden of ontvangen.
  4. Stap 4: Selecteer hoe je verbinding wilt maken.
  5. Stap 5: Open je nieuwe telefoon.
  6. Stap 6: Druk bij de pop-up op “Ja”
Hoe krijg ik mijn WhatsApp berichten op nieuwe telefoon? Dit doe je op de volgende manier:
  1. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.
  2. Voer je telefoonnummer in.
  3. Na het instellen van je telefoonnummer, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten. (Dit is eenmalig!) Kies ervoor om dit te doen.
  4. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android.

Waarom werkt Samsung switch niet?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw Samsung schakelaar niet werkt. Misschien krijgt de schakelaar geen stroom, is de schakelaar niet correct geconfigureerd of is er een probleem met de schakelaar zelf.
Als de schakelaar geen stroom krijgt, controleer dan of het netsnoer is aangesloten en of de schakelaar is ingeschakeld. Als de schakelaar niet correct is geconfigureerd, moet u de webinterface van de schakelaar openen en de instellingen controleren. Als er een probleem is met de schakelaar zelf, moet u deze mogelijk vervangen. Hoe kan ik een backup maken van mijn Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een back-up van uw Samsung-telefoon kunt maken. Een manier is om Samsung's eigen Smart Switch app te gebruiken. Deze app is ontworpen om u te helpen een back-up te maken van de gegevens van uw telefoon en deze te herstellen. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Google Drive of Dropbox. Met deze apps kunt u een back-up van uw telefoongegevens maken in de cloud. Ten slotte kunt u altijd uw telefoon aansluiten op een computer en uw bestanden handmatig kopiëren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zet ik mijn contacten over van Samsung naar Samsung?

Android 5.0 (Samsung)

  1. Zorg eerst dat je telefoon aangemeld is bij een Gmail Account.
  2. Ga naar Contacten.
  3. Druk op Meer.
  4. Kies Instellingen.
  5. Ga naar Contacten Importeren.
  6. Klik op Importeren.
  7. Kies SIM-kaart.
  8. Tik het account aan bij Google.
Mensen vragen ook: hoe krijg ik alle apps op mijn nieuwe iphone? Als je apps wil overzetten van je huidige iPhone naar je nieuwe iPhone, maak dan eerst een back-up in de iCloud. Dit doe je door bij je oude iPhone naar instellingen te gaan, op Apple ID en vervolgens iCloud te klikken, en de iCloud-reservekopie in te schakelen.

Trouwens, hoe kan ik een backup terugzetten?

back-upterugzettenAndroid

Schakelen tussen back-upaccounts

  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.
Daarvan, hoe zet ik alles over naar mijn nieuwe iphone? Om alles van je oude iPhone te transferreren naar je nieuwe iPhone, volg je deze simpele stappen:
1. Haal je oude iPhone en nieuwe iPhone uit de doos. Zorg ervoor dat je beide telefoons hebt aangesloten op het stopcontact en dat ze aan staan.
2. Op je oude iPhone, ga naar de instellingen-app en tik op 'icloud'. Vervolgens tik je op 'icloud-back-up'. Zorg ervoor dat de schakelaar naast 'icloud-back-up' is ingeschakeld.
3. Je oude iPhone zal nu een back-up maken van alle gegevens op je telefoon. Wanneer de back-up klaar is, sluit je beide telefoons aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
4. Open iTunes op je computer. Er zal nu een melding in beeld verschijnen met de vraag of je je nieuwe iPhone wilt configureren met de gegevens van je oude iPhone. Klik hierop.
5. iTunes zal nu je nieuwe iPhone configureren met de gegevens van je oude iPhone. Wanneer dit proces klaar is, zal je nieuwe iPhone alle gegevens van je oude iPhone bevatten.

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up?

Nee, je kunt WhatsApp-berichten niet herstellen zonder back-up. WhatsApp maakt automatisch back-ups van je chatgeschiedenis op je telefoon elke dag om 04:00 uur. De back-up wordt opgeslagen in de WhatsApp-map op je telefoon. Als je geen back-up hebt gemaakt voordat je berichten verloren zijn gegaan, kun je ze niet herstellen.

Door Angel Polite

Vergelijkbare artikelen

Wat verbruikt Spotify aan data? :: Hoe kan ik mijn dataverbruik zien?
Handige links