Huis > W > Wat Is Mijn Bundel?

Wat is mijn bundel?

Zodra u ingelogd bent gaat u in het menu naar 'Verbruik' en vervolgens kiest u voor de optie 'Verbruik mobiel'. U krijgt dan een inzicht in het verbruik van alle abonnementen die dezelfde bundels hebben en het verbruik per aansluiting.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe lang kun je met 500 mb internet?

500 MB per maand is genoeg voor geregeld appen, social media en af en toe foto's sturen. Een Whatsappje kost maximaal 1 KB voor een bericht en reactie. Voor 500 MB (500.000 KB) kun je dus flink veel appen. Volgens onderzoek van multiscope ontvangen Nederlanders gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30. Wat is Gegevensbesparing? Stel in welke apps gegevens op de achtergrond mogen binnenhalen. Deze instelling verschilt per toestel. Voor de Samsung Galaxy S10: Ga naar Verbindingen > Gegevensgebruik > Gegevensbesparing > Schakel de functie in. Per app kun je het beperken van achtergronddata instellen.

Wat is een Gegevenswaarschuwing?

Een gegevenswaarschuwing is een melding die wordt geactiveerd wanneer gegevens voldoen aan bepaalde voorwaarden die u opgeeft. U kunt bijvoorbeeld een gegevenswaarschuwing maken om u te waarschuwen wanneer een bepaald verkoopcijfer een bepaalde drempel overschrijdt. Gegevenswaarschuwingen kunnen worden gemaakt voor gegevens in Power BI, Excel en SQL Server. Waarom gebruikt Facebook zoveel MB? Het antwoord op deze vraag is tweeledig. Ten eerste gebruikt Facebook veel MB omdat het een zeer populair social media platform is met veel gebruikers. Ten tweede gebruikt Facebook ook veel MB omdat het een zeer grote en complexe website is met veel functies.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, hoelang doe je met 1 mb?

Met 1 MB kan je dus honderden WhatsApp berichten verzenden. E-mail: een e-mail zonder attachment is tussen de 5 en 100 KB groot, afhankelijk van de inhoud. Met 1 MB kan je tientallen e-mails versturen. Foto's: een foto van je smartphone is ongeveer 1 tot 5 MB groot, afhankelijk van de kwaliteit van je camera. Dienovereenkomstig, hoelang kan je met 2gb internet doen? 128 minuten Instagrammen

Deze is voor wie niet snel flauw wordt van gebruinde lichamen op parelwitte stranden en piekfijne kiekjes van lekker eten. Met 2GB kun je namelijk naar hartelust 2 uur Instagrammen. Dat geldt voor zowel up- als downloaden.

Bovendien, wat kan je doen met 3 gb?

3000 MB (3 GB): niet zuinig met Whatsapp

Je bent niet afhankelijk van WiFi en je Whatsappt vrolijk door onderweg. Je hoeft het niet alleen bij tekstberichtjes te houden, die zo'n 1-2 kb (0,001 MB) per berichtje kosten. Ga los met foto's sturen naar je familie-groepsapp en filmpjes bekijken in je vrienden-groepsapp.
Wat is een verbinding met datalimiet? Een verbinding met een datalimiet is een verbinding die is beperkt tot een maximum aantal data. Dit kan worden ingesteld door de gebruiker of door de provider. Als de datalimiet is bereikt, wordt de verbinding automatisch beëindigd.

Hoeveel 4G heb ik nodig?

De hoeveelheid 4G die je nodig hebt, is afhankelijk van je gebruik. Als je 4G gebruikt om te browsen, e-mailen en social media te gebruiken, heb je ongeveer 1 GB per maand nodig. Als je 4G gebruikt voor streaming van video's en muziek, heb je ongeveer 3-10 GB per maand nodig.

Door Malena Kenndey

Vergelijkbare artikelen

Wat doet een data Miner? :: Hoe kan ik zien hoeveel data Ik heb?
Handige links