Huis > W > Welk Jaar Was De Eerste Iphone?

Welk jaar was de eerste iPhone?

Op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Het was het begin van de doorbraak van de smartphone. Want Apple maakte hightech snufjes, zoals touchscreens en apps, toegankelijk voor het grote publiek. Welke iPhones heb jij allemaal gehad?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Vervolgens, wat voor telefoon is de eerste iphone?

9 januari 2007 was de dag dat Steve Jobs de allereerste iPhone aankondigde: de iPhone 2G. Smartphones begonnen steeds meer door te breken. Dat we tegenwoordig bijna allemaal telefoons met touchscreens en apps gebruiken is te danken aan Apple. Welke iPhones zijn er geweest?

ModelKleurenMet versie
iPhone 6 / iPhone 6 PlusGoud, Zilver, SpacegrijsiOS 8.0
iPhone 6s / iPhone 6s PlusZilver, Goud, Spacegrijs, RoségoudiOS 9.0
iPhone SEiOS 9.3
iPhone 7 / iPhone 7 PlusGitzwart, Zwart, Goud, Zilver, Roségoud, (PRODUCT)REDiOS 10.0

Men kan zich ook afvragen: hoeveel kost een iphone 1?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het specifieke model iPhone, de staat van de iPhone en de locatie waar de iPhone wordt gekocht. Over het algemeen kan een iPhone 1 echter enkele honderden dollars tot meer dan duizend dollar kosten. Trouwens, welke iphone welk jaar? De oorspronkelijke iPhone kwam uit in 2007. De iPhone 3G kwam uit in 2008. De iPhone 3GS kwam uit in 2009. De iPhone 4 kwam uit in 2010. De iPhone 4S kwam uit in 2011. De iPhone 5 kwam uit in 2012. De iPhone 5S werd uitgebracht in 2013. De iPhone 5C werd uitgebracht in 2014. De iPhone 6 werd uitgebracht in 2015. De iPhone 6S werd uitgebracht in 2016. De iPhone 7 werd uitgebracht in 2017.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Welk jaar eerste smartphone?

In 1992 kwam in Amerika namelijk de eerste smartphone ter wereld uit, de IBM Simon. Het was de eerste smartphone met een touchscreen, fax en semafoon. In Nederland is deze smartphone nooit verschenen. Het toestel was te vernieuwend voor die tijd en daarom ook geen succes. Wat is de eerste mobiele telefoon? Wij nemen je terug in de tijd, naar 1983 toen de allereerste mobiele telefoon gelanceerd werd: de Motorola DynaTAC 8000X. DynaTAC is een afkorting van Dynamic Adaptive Total Area Coverage. Erg draagbaar was het toestel niet, hij woog meer dan een kilo.

Hoeveel is de eerste iPhone waard?

Via eBay wordt tegenwoordig maar liefst 900 tot 20.000 euro gevraagd voor de allereerste iPhone. Mooie prijs voor een smartphone die in 2007 voor ongeveer 500 euro over te toonbank ging. Wat is de eerste telefoon? Het eerste telefoontoestel was een toestel dat werd ontwikkeld door Alexander Graham Bell in 1876. Het toestel maakte gebruik van een trillend membraan om geluid te maken en te verzenden.

Welke iPhone is nieuwer?

De iPhone 6s is de nieuwste iPhone. Het is uitgebracht in september 2015.

Door Whelan

Vergelijkbare artikelen

Is de iPhone 8 net zo groot als de 6? :: Waar werden de eerste computers voor gebruikt?
Handige links