Huis > W > Waarom Werkt Mijn Touchscreen Niet Meer Laptop?

Waarom werkt mijn touchscreen niet meer laptop?

Schakel het touchscreen-stuurprogramma in en installeer het opnieuw in Apparaatbeheer. Update en bevestig BIOS/Windows-pakketten/stuurprogramma's met de nieuwste versie op uw laptop. Het aanraakscherm configureren. Aanraakkalibratie terugzetten naar de standaardinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kan je touchscreen uitzetten?

Veel nieuwe laptops worden geleverd met een touchscreen (aanraakscherm), maar als je niet met je vingers aan je scherm wilt zitten en dit wilt uitschakelen, kun je dit doen via Apparaatbeheer en selecteer HID-compatibel touchscreen. Gebruik de rechtermuisknop en kies Apparaat uitschakelen. Je kunt ook vragen wat moet je doen als je touchscreen niet meer werkt op chromebook? Problemen met het touchscreen oplossen

  1. Veeg stof en andere vuildeeltjes van het touchscreen.
  2. Reset je Chromebook-hardware.
  3. Reset je Chromebook naar de fabrieksinstellingen.

Hoe kom ik van Bixby af?

De eenvoudigste manier om Bixby uit te schakelen is door lang op de Bixby-knop op je Samsung Galaxy toestel te drukken. Dit zal een menu oproepen waar u Bixby kunt uitschakelen. U kunt Bixby ook uitschakelen via het menu Bixby-instellingen. Wat dit betreft, wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je telefoon uit zichzelf dingen gaat doen. Probeer eerst de telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan onlangs geïnstalleerde apps te verwijderen. Als dat het probleem niet oplost, moet u uw telefoon misschien een fabrieksreset geven.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn telefoon helemaal uit?

Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op het icoontje voor uitzetten. Druk op Uitschakelen. Druk op Uitschakelen. Vervolgens, wat moet je doen als je telefoon scherm zwart blijft? Wanneer het scherm van je Galaxy telefoon of tablet niet reageert of zwart blijft probeer één van deze oplossingen:

  1. Soft-reset.
  2. Batterij uithalen.
  3. Flip cover instellen.
  4. Veilige modus starten.
  5. Terug naar fabrieksinstellingen.

Wat moet je doen als je een zwart scherm hebt?

Druk tegelijkertijd op de Windows -toets + Shift + Ctrl + B. Dit zou het scherm terug moeten brengen. Pas vervolgens eventuele Windows -updates toe. Door de pc in de veilige modus te starten, kunt u het probleem verkleinen. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn samsung telefoon weer aan? Als je telefoon is uitgeschakeld en je wilt hem weer aanzetten, druk dan eerst op de aan-/uitknop. Als je een scherm met 'Samsung Galaxy' ziet, druk dan op de aan-/uitknop nog een keer. Je ziet nu het startscherm.

Wat te doen als je iPhone tript?

Als je iPhone trip, dan moet je eerst de stekker uit het stopcontact halen. Vervolgens moet je de batterij verwijderen en deze weer inbrengen. Als dat niet werkt, moet je de iPhone resetten door de aan/uit-knop en de Home-knop tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Door Pete

Vergelijkbare artikelen

Hoe nodig ik iemand uit voor Skype vergadering? :: Wat moet je doen als je touchscreen van je iPhone niet werkt?
Handige links