Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Touchscreen Van Je Iphone Niet Werkt?

Wat moet je doen als je touchscreen van je iPhone niet werkt?

Je touchscreen kan zomaar stoppen met reageren wanneer het systeem van je iPhone tijdelijk problemen heeft. Probeer eerst om je iPhone opnieuw op te starten. Werkt dit niet? Probeer dan je iPhone terug te zetten naar fabrieksinstellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan niet meer vegen op iPhone?

Als het scherm van je iPhone helemaal zwart is en niet reageert op aanrakingen of op het indrukken van de homeknop, sluimerknop of zijknop, dan kan het resetten van je iPhone dit probleem vaak oplossen. Is dat niet het geval, dan kan het zijn dat de accu leeg of defect is. Trouwens, hoe krijg je touch screen? Aanraakscherm (Touchscreen inschakelen of uitschakelen)

Klik op Start en dan op Configuratiescherm. Klik op Hardware en geluiden en dan op Pen en aanraken. Klik in het geopende dialoogvenster op het tabblad Aanraken Uw vinger als invoerapparaat gebruiken. Klik op OK om dit te bevestigen en sluit het dialoogvenster.

Dus, hoe kan je je telefoon uitzetten zonder touchscreen?

Er zijn een paar manieren om uw telefoon uit te schakelen zonder touchscreen. Een manier is om de aan/uit-knop te gebruiken. Als uw telefoon een fysieke aan/uit-knop heeft, kunt u deze ingedrukt houden totdat het aan/uit-menu verschijnt. Vervolgens kunt u de optie "Uitschakelen" selecteren.
Een andere manier om je telefoon uit te schakelen is door de batterij te verwijderen. Dit werkt als uw telefoon een verwijderbare batterij heeft. Open het achterpaneel en verwijder de batterij. Hierdoor wordt uw telefoon uitgeschakeld.
Als je telefoon geen aan/uit-knop of verwijderbare batterij heeft, kun je proberen hem op een stroombron aan te sluiten. Zodra hij is aangesloten, kunt u lang op de aan/uit-knop drukken (als hij er een heeft) of de volumeknoppen ingedrukt houden totdat het energiemenu verschijnt. Van daaruit kunt u de optie "Uitschakelen" selecteren. Dit in overweging nemend, wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft? Er zijn een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw Samsung-scherm zwart blijft. Hier zijn een paar dingen om te proberen:
1. Start uw telefoon opnieuw op. Dit is vaak de eenvoudigste en snelste oplossing voor verschillende problemen.
2. Controleer op fysieke schade aan het scherm van je telefoon. Als er scheuren of breuken in het scherm zitten, kan dit de oorzaak van het probleem zijn.
3. Zorg ervoor dat de helderheid van je telefoon helemaal omhoog staat. Soms kan het scherm zwart lijken als de helderheid te laag staat.
4. Kijk of je telefoon is aangesloten op een voedingsbron. Als de batterij van je telefoon helemaal leeg is, blijft het scherm zwart.
5. Probeer je telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden al je gegevens en instellingen gewist, dus maak eerst een back-up van je informatie.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, hoe iphone scherm kalibreren?

De kalibratie verfijnen

  1. Kies het Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' > 'Beeldschermen'.
  2. Kies in het menu 'Voorinstellingen' de referentiemodus die u wilt verfijnen.
  3. Kies 'Verfijn kalibratie' in het menu 'Voorinstellingen'.
  4. Stel waarden in voor het witpunt en de luminantie en voer vervolgens een beschrijving in.
Hoe zet je je telefoon uit zonder touchscreen iPhone? Houd een van de volumeknoppen en de zijknop (sluimerknop) ingedrukt; Wacht tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt en versleep de schuifknop naar rechts; Wacht 30 seconden tot je iPhone is uitgeschakeld.

Waarom kan ik niet swipen op iPhone?

Dat kan ontstaan door drie verschillende problemen: Je scherm is kapot. Je touch ic chip is kapot. Je iPhone is vastgelopen met een zwart scherm. Kan niet meer swipen op iPhone 11? Als je geen swipes meer kunt uitvoeren op je iPhone 11, dan kan dit aan verschillende dingen liggen. Mogelijk is je toestel uitgeschakeld, heb je geen toegang tot de Internet of heb je een andere app openstaan die gebruik maakt van swipes.

Kan niet meer swipen?

Als je geen swipes meer kunt uitvoeren, betekent dit dat je geen toegang meer hebt tot de Swipe-functie. Dit kan gebeuren als je abonnement is verlopen, of als je abonnement is opgeschort of beëindigd.

Door Rosina Biersack

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt mijn touchscreen niet meer laptop? :: Wat is een goede betaalbare videokaart?
Handige links