Huis > H > Hoe App Delen Iphone?

Hoe app delen iPhone?

Uw iPhone, iPad of iPod touch gebruiken om materiaal te downloaden dat door gezinsleden is gekocht. Open de App Store, Apple TV-app of Boeken-app van Apple Books. App Store: tik bovenaan het scherm op uw profielafbeelding en tik op 'Aankopen'. Apple TV-app: tik op het tabblad 'Bibliotheek' en tik op 'Delen met gezin'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoeveel gezinsleden apple?

U kunt een nieuwe gezinsgroep beginnen en personen daarvoor uitnodigen, of u kunt lid worden van de gezinsgroep van iemand anders. Met 'Delen met gezin' kunnen maximaal zes gezinsleden gemakkelijk muziek, films, tv-programma's, apps, boeken, abonnementen (inclusief iCloud+) en meer delen, zonder een Apple ID te delen. Trouwens, hoe verlaat je een gezin microsoft? Gezinsgroep verlaten (lid)

  1. Ga met een webbrowser naar family.microsoft.com.
  2. Meld u aan bij uw Family Safety-account.
  3. Controleer bij uw gezinsgroepbeheerder of er ten minste één ander gezinslid in uw gezinsgroep is voordat u vertrekt.
  4. Klik op Meer opties.

Hoe kan ik een Microsoft account verwijderen?

Om een Microsoft-account te verwijderen, gaat u naar https://account.microsoft.com/account en meldt u zich aan met het Microsoft-account dat u wilt verwijderen. Selecteer onder Beveiliging & privacy de optie Meer beveiligingsinstellingen. Selecteer onder Uw info de optie Uw aanmeldingsgegevens beheren. Selecteer onder de account die u wilt verwijderen Verwijderen. Bovendien, hoe koppel ik mijn iphone los van icloud? Om uw iPhone los te koppelen van iCloud, opent u eerst de app Instellingen. Tik vervolgens op uw Apple ID-banner bovenaan het scherm. Tik vervolgens op "Afmelden". Tik ten slotte nogmaals op "Sign Out" om te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: wie is hoofd van het gezin?

Je bent gezinshoofd als je samenwoont met een of meerdere gezinsleden die geen eigen inkomsten hebben. Je bent alleenstaande als daadwerkelijk alleen woont. Je bent samenwonende als je bent geen gezinshoofd en geen alleenstaande bent. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn apple id veranderen? Uw Apple ID wijzigen

  1. Ga naar appleid.apple.com en log in.
  2. Kies Apple ID onder 'Log in en beveiliging'.
  3. Geef het e-mailadres op dat u als Apple ID wilt gebruiken.
  4. Kies 'Wijzig Apple ID'.
  5. Als u uw Apple ID hebt gewijzigd in een e-mailadres van een derde partij, krijgt u een e-mail met een verificatiecode.

Wat kost cloud opslag bij Apple?

50GB: € 0,99 per maand. 200GB: € 2,99 per maand. 2TB: € 9,99 per maand. Vervolgens, is delen met gezin gratis? Volgende, is delen met familie gratis?
Jazeker, familie kan gratis gebruikmaken van dezelfde account en alle inhoud die je hebt aangeschaft of gedownload.

Waar kind ten laste aangeven?

De plek waar je een afhankelijk kind moet declareren, hangt af van je verblijfplaats en de nationaliteit van het kind.
Als je in Nederland woont en het kind heeft een Nederlandse nationaliteit, moet je het kind bij de gemeente waar je woont inschrijven. Dit kan bij de balie of online.
Als je niet in Nederland woont, maar het kind wel een Nederlandse nationaliteit heeft, moet je het kind inschrijven bij de ambassade of het consulaat van Nederland in het land waar je verblijft.
Als je in Nederland woont en het kind een buitenlandse nationaliteit heeft, moet je het kind inschrijven bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Door Foley Sibgert

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt rest bij rekenen? :: Hoe werkt Gezinsdeling?
Handige links