Huis > W > Wat Betekent Dit Accessoire Wordt Niet Ondersteund?

Wat betekent dit accessoire wordt niet ondersteund?

De meldingen over de niet-ondersteunde accessoire, kunnen om enkele redenen verschijnen. Het kan zijn dat je iPhone een oplaadpoort heeft die vuil is of beschadigd is. Het kan ook zijn dat de oplader of het apparaat dat je wilt aansluiten defect is, beschadigd of niet door Apple gecertificeerd is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe weet je of je iPhone kabel echt is?

Op een Lightning-naar-USB-kabel van Apple staat 'Designed by Apple in California' en 'Assembled in China', 'Assembled in Vietnam' of 'Indústria Brasileira' op de kabel op ongeveer 18 cm van de USB-connector. Aan het einde van deze tekst ziet u een serienummer van twaalf cijfers. Wat is MFi gecertificeerd? Wat is MFi gecertificeerd en waar staat het precies voor? MFi staat voor “Made For iPhone/iPod/iPad”, dit is een programma opgezet door Apple. Fabrikanten wie hardware-accessoires willen maken welke compatibel zijn met Apple producten dienen zich hiervoor aan te melden en het MFi programma te doorlopen.

Men kan zich ook afvragen: hoe herken je een datakabel?

De eenvoudigste manier om een datakabel te herkennen is aan de connectoren aan elk uiteinde. Ethernetkabels hebben bijvoorbeeld grote, rechthoekige connectoren, terwijl USB-kabels kleine, rechthoekige connectoren hebben. Andere soorten datakabels kunnen verschillende soorten connectoren hebben, maar deze zullen meestal kleiner en rechthoekiger zijn dan die van stroomkabels. Wat betekent iPad wordt niet ondersteund? Er kunnen een paar verschillende redenen zijn waarom uw iPad zegt dat hij niet wordt ondersteund. Het kan betekenen dat uw iPad niet compatibel is met de software die u probeert te gebruiken, of dat de software die u probeert te gebruiken niet compatibel is met uw iPad. Het kan ook betekenen dat uw iPad niet verbonden is met het internet of dat uw iPad niet correct is ingesteld.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je iphone niet meer oplaad?

Volg deze stappen:

  1. Verwijder eventueel vuil uit de oplaadpoort aan de onderkant van het apparaat.
  2. Herstart uw iPhone of iPod touch.
  3. Probeer een andere USB-kabel of een andere oplader.
  4. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
  5. Neem contact op met Apple Support om een afspraak te maken voor service.
Wat zijn goede iPhone kabels? 10 BESTE Lightning kabels in Nederland - Mei 2022
  • 1 Beste KeuzeAnker Powerline+ II iPhone-kabel, 3 m, Lightning-kabel, nylon, MFi-gecertificeerd met de iPhone SE/XS/XS Max/XR/X, 8/8 P Anker.
  • 2 - 40% Apple Lightning-naar-USB-kabel (1 m) Apple.
  • 3 Beste Waarde - 64% Apple Lightning-naar-USB-kabel (2 m) Apple.

Je kunt ook vragen hoe heet oplaadkabel iphone?

iPhone-modellen bevatten nu een nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel die snel opladen ondersteunt en compatibel is met USB-C-lichtnetadapters en computerpoorten die u mogelijk al hebt. U kunt een USB-A-naar-Lightning-kabel of de nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel gebruiken met uw iPhone. Is Belkin Apple gecertificeerd? Ja, Belkin is Apple-gecertificeerd. Dit betekent dat Belkin-producten voldoen aan de hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden van Apple. Alle Belkin-producten die geschikt zijn voor gebruik met Apple-apparaten zijn getest en goedgekeurd door Apple.

Wat is MFI verbinding?

MFI is een aansluiting die gebruikt wordt om elektronische apparaten, zoals iPhones, iPads en iPods, aan te sluiten op een computer. De aansluiting maakt gebruik van een speciale kabel die aan beide kanten een stekker heeft. De stekkers passen in de aansluitingen die speciaal voor deze apparaten zijn ontworpen.

Door Prudie

Vergelijkbare artikelen

Waarom gaan Apple opladers zo snel kapot? :: Hoe kan ik Windows Verkenner herstellen?
Handige links