Huis > W > Waarom Kan Ik De Tijdlijn Van Mijn Vriend Niet Zien?

Waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien?

Misschien sta je op de lijst voor niet-toegankelijke personen. Het kan ook dat je vriend deze berichten of foto's heeft verwijderd. Vraag een wederzijdse vriend om hulp. Kan deze bepaalde berichten en foto's wel zien terwijl jij ze niet ziet, dan is de kans groot dat je op de 'zwarte lijst' staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoelang blijft een bericht staan op Messenger?

Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen. Dienovereenkomstig, kan iemand anders jouw messenger berichten lezen? Geheime gesprekken in Messenger zijn end-to-end versleuteld en kunnen alleen worden gelezen door jou en de andere persoon. Meer informatie over het gebruiken van geheime gesprekken in Messenger.

Wat is de verdwijnende modus in Messenger?

Verdwijnmodus in Messenger is een instelling waarmee je berichten kunt versturen die verdwijnen nadat ze zijn gelezen. Dit kan handig zijn als je een bericht wilt versturen maar niet wilt dat het wordt opgeslagen. Wat ziet de ander als je hem blokkeert op Messenger? De andere persoon ziet een bericht dat zegt: "U bent geblokkeerd om berichten naar deze persoon te sturen."

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: wat gebeurt er als je iemand blokkeert op messenger?

Wanneer je chatberichten en gesprekken van iemands Facebook-profiel of Instagram-account blokkeert, kan diegene het volgende niet meer doen: Met je chatten via Messenger of Facebook Chat. Je ontvangt geen chatberichten of gesprekken van het Facebook-profiel of Instagram-account dat je hebt geblokkeerd. Dus, is messenger altijd gekoppeld aan facebook? Sinds 2019 kan je Messenger niet meer gebruiken zonder eerst een Facebook-account aan te maken. Het sociale netwerk heeft toen haar systeem aangepast zodat het niet meer mogelijk is. Je hebt dus een Facebook-account nodig om via Messenger berichten te kunnen sturen naar je vrienden.

Kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten naar je verzenden. De functie Laatst gezien, je onlinestatus, statusupdates en veranderingen die je maakt aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten. En nog een vraag, kun je zien of iemand online is als je geblokkeerd bent? Nee, je kunt niet zien of iemand online is als je geblokkeerd bent.

Hoe weet ik of iemand mijn nummer heeft verwijderd?

There is no sure way to know if someone has deleted your number, but there are a few things you can look for that may give you a clue. If you notice that the person is no longer responding to your texts or calls, or if they have changed their number, it's possible that they have deleted your number. You can also try asking the person directly if they have deleted your number.

Door Ahders Jellinek

Vergelijkbare artikelen

Waarom zijn sommige sites niet bereikbaar? :: Waarom komt bericht niet aan?
Handige links