Huis > W > Waarom Zijn Sommige Sites Niet Bereikbaar?

Waarom zijn sommige sites niet bereikbaar?

Het webadres controleren

Controleer het webadres (URL) in de adresbalk om er zeker van te zijn dat je de juiste webpagina probeert te openen. Als dat het geval is, probeer je dezelfde webpagina te openen op een andere computer die is verbonden met hetzelfde netwerk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, wat is verbindingsfout?

Je ziet deze fout wanneer de pagina je te vaak heeft geprobeerd om te leiden. Soms worden pagina's niet geopend omdat cookies niet correct functioneren. Probeer de cookies te wissen om de fout op te lossen. Je ziet deze fout als de pagina een fout bevat die Chrome niet kan interpreteren. Waarom is mijn verbinding niet prive? Als je browser het SSL-certificaat van een bepaalde website niet kan valideren, kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht. De meeste browsers zorgen er dan voor dat je dergelijke sites niet kunt bezoeken en tonen de foutmelding 'Je verbinding is niet privé'.

Hoe controleer je in de internetbrowser of de verbinding veilig is?

Er zijn een paar manieren om te controleren of uw verbinding veilig is in uw internetbrowser. Eén manier is te kijken naar de URL van de website waarmee u verbinding probeert te maken. Als de URL begint met "https://" dan is de verbinding beveiligd. Een andere manier om dit te controleren is te kijken of er een slotje staat naast de URL in de adresbalk. Ziet u een slotje, dan is de verbinding beveiligd. Waarom krijg ik geen toegang tot een website? Er zijn veel mogelijke redenen waarom u een website niet kunt bereiken. De website kan down zijn, of er kan een probleem zijn met uw internetverbinding.
Als de website plat ligt, kunt u niets doen om toegang te krijgen. Als het probleem echter bij uw internetverbinding ligt, kunt u proberen uw router opnieuw op te starten of contact op te nemen met uw internetprovider.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan bepaalde sites niet openen Ziggo?

Mogelijke oplossing:

  • Log in op de modem.
  • Ga naar 'Geavanceerde instellingen'
  • Klik op 'DHCP'
  • Vink bij automatische instellingen onder 'DHCPv6 Server' Stateful aan.
  • Klik eronder op 'Wijzigingen toepassen'
Wat betekent uw verbinding is niet beveiligd? De fout treedt op meerdere beveiligde websites op. Als u dit probleem op meerdere niet-gerelateerde HTTPS-websites tegenkomt, geeft dit aan dat iets op uw systeem of netwerk uw internetverbinding onderschept en certificaten injecteert op een manier die niet door Firefox wordt vertrouwd.

Dus, wat is fout 101?

Fout 101 Logische fout - Logische fouten manifesteren zich wanneer de gebruiker de juiste gegevens invoert, maar het apparaat het verkeerde resultaat oplevert. Kan geen verbinding maken met Google server? Er lijkt een probleem te zijn met de verbinding met de Google-server. Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen:
- Controleer of je internetverbinding werkt.
- Probeer de pagina later opnieuw te laden.
- Controleer of je firewall of anti-virussoftware de verbinding niet blokkeert.

Hoe privacy fout oplossen?

Als er een privacyfout optreedt, kunt u de volgende stappen ondernemen om de fout te verhelpen:
1. Ga naar de privacy-instellingen van uw apparaat en controleer of de fout wordt veroorzaakt door een app of door het apparaat zelf.
2. Als de fout wordt veroorzaakt door een app, controleer dan of de app toestemming heeft om toegang tot uw gegevens te krijgen.
3. Als de fout wordt veroorzaakt door het apparaat zelf, controleer dan of de privacy-instellingen van het apparaat correct zijn ingesteld.

Door Anastasie

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met Google server? :: Waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien?
Handige links