Huis > H > Hoe Maak Je Een Grafiek In Word 2022?

Hoe maak je een grafiek in Word 2022?

Een grafiek toevoegen aan een document in Word

  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.
  4. Wanneer u klaar bent, sluit u het werkblad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe teken je een staafdiagram?

Staafdiagrammen kun je horizontaal tekenen door de x- en y-as om te draaien. Complexere staafdiagrammen kunnen worden getekend als elke reeks overeenkomt met twee of meer waarden. In dat geval verdeel je de ruimte die elke balk inneemt in meerdere naast elkaar liggende balken. Bovendien, hoe maak je een gestapelde staafdiagram? Hoe maak je een gestapeld geclusterd kolom- / staafdiagram in Excel?

  1. Maak een gestapeld geclusterd kolomdiagram in Excel.
  2. Selecteer na het ordenen van de gegevens het gegevensbereik waarop u een diagram wilt maken en klik vervolgens op Invoegen > Kolom- of staafdiagram invoegen > Gestapelde kolom, zie screenshot:

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen een staafdiagram en een histogram?

Een staafdiagram is een grafische weergave van gegevens waarbij staven van verschillende hoogte worden gebruikt om verschillende waarden weer te geven. Een histogram is een grafische voorstelling van gegevens waarbij balken van verschillende breedte worden gebruikt om verschillende frequenties weer te geven. Hoe maak ik een stroomschema in Excel? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een stroomschema in Excel te maken hangt af van de specifieke details van het project. Er zijn echter een paar algemene tips die het proces kunnen vergemakkelijken.
Ten eerste kan het nuttig zijn om een stroomschema-sjabloon in Excel te maken, dat als uitgangspunt kan dienen voor nieuwe projecten. Deze sjabloon kan worden gemaakt door het menu "Bestand" te selecteren, "Nieuw" te kiezen en vervolgens "stroomschema" te zoeken in de sjablonengalerij.
Zodra een sjabloon is gemaakt, is de volgende stap het toevoegen van vormen aan het canvas. Dit kan door het menu "Invoegen" te selecteren, "Vormen" te kiezen en dan de gewenste vorm te selecteren. De geselecteerde vorm kan dan op het canvas gesleept worden.
Nadat de vormen zijn toegevoegd, is de volgende stap het toevoegen van verbindingen tussen de vormen. Dit kan door het menu "Invoegen" te selecteren, "Verbindingen" te kiezen en dan het gewenste verbindingstype te selecteren. De geselecteerde connector kan dan op het canvas gesleept worden, en de eindpunten kunnen aan de gewenste vormen vastgemaakt worden.
De laatste stap is het toevoegen van tekst aan de vormen. Dit kan gedaan worden door te dubbelklikken op de vorm, de gewenste tekst te typen en dan op de "Enter" toets te drukken.
Als alle stappen zijn voltooid, is het stroomschema klaar en kan het worden opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak ik een stroomschema in PowerPoint?

Flowchart of stroomschema maken in PowerPoint

  1. Ga naar de stroomdiagramvormen via Invoegen>Vormen>Stroomdiagram;
  2. Start de flowchart met een pilvorm;
  3. Voeg de volgende stappen/vormen toe aan je flowchart;
  4. Het uitlijnen van je flowchart doe je via Vormindeling>Uitlijnen;
Daarvan, wat is het doel van een stroomschema? Een stroomdiagram of stroomschema, ook wel flowsheet of flowchart, is een schematische voorstelling van een proces. Het wordt over het algemeen gebruikt om een proces makkelijker te visualiseren, of om fouten in het proces te kunnen vinden.

Hoe maak je een goede beslisboom?

Een beslisboom maken met Lucidchart

  1. Open een leeg document.
  2. Pas de pagina-instellingen aan.
  3. Geef de beslisboomdiagram een naam.
  4. Begin met het tekenen van de beslisboom.
  5. Voeg knooppunten toe.
  6. Teken takken aan de beslisboom.
  7. Voeg kansen en waardes toe aan de beslisboom.
  8. Bereken de waarde van elke beslissing.
Hoe maak je een beslisboom in Excel? Om een beslissingsboom in Excel te maken, moet u eerst een tabel met alle relevante gegevens maken. Elk rij in de tabel moet een uniek scenario zijn, met kolommen voor de verschillende keuzes die u kunt maken. Elk scenario moet ook een kolom hebben voor het resultaat van het scenario.
Als u alle relevante gegevens hebt, kunt u een beslissingsboom maken door een lijn te tekenen van de eerste kolom naar de laatste kolom. Begin bij de bovenste rij en volg elk scenario door de lijn te tekenen van de keuze die u zou maken naar de kolom met het resultaat. Elk scenario zal eindigen in een resultaatkolom. Als er meerdere mogelijke resultaten zijn, kunt u een lijn tekenen van het resultaat naar de kolom met de volgende keuze.
U kunt een beslissingsboom in Excel maken door te klikken op de knop "Invoegen" en vervolgens op "Shapes" (Vormen). Klik op de optie "Lijn" en teken vervolgens een lijn tussen de kolommen.

Trouwens, kan geen afbeeldingen zien?

Nee, dat kan niet. De afbeeldingen zijn opgeslagen als base64-data in de HTML-pagina en we kunnen die niet afspelen.

Door Parrnell Sngeeta

Vergelijkbare artikelen

Wat voor diagrammen zijn er? :: Hoe maak je een Frequentietabel in Excel?
Handige links