Huis > W > Waarom Doet Mijn Discovery Plus Het Niet?

Waarom doet mijn Discovery plus het niet?

Als je problemen hebt met het afspelen van discovery+ op de Android TV App kun je de volgende stappen proberen om het probleem te herstellen: Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe log ik in bij discovery?

Maak eerst een discovery+ account aan. Als je nog geen discovery+ account hebt, kun je registreren via https://www.discoveryplus.com/nl. Wat dit betreft, hoe krijg ik discovery plus op tv kpn? Discovery+ bij Ziggo en KPN

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren.

Trouwens, hoe krijg ik discovery plus op tv ziggo?

Er is op dit moment geen Ziggo TV app voor Discovery Plus. En nog een vraag, heeft ziggo discovery plus? Ziggo biedt momenteel geen Discovery Plus aan.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, waarom doet disney plus het niet?

Sluit Disney Plus, wacht 5-10 seconden en open de app opnieuw. Als je Disney Plus streamt op een Android-apparaat, sluit dan de app geforceerd, wis de cachegegevens en probeer het opnieuw. Je kunt Disney Plus ook geforceerd afsluiten op streaming-apparaten zoals Amazon Fire TV , Fire TV Stick en Google Chromecast. Bovendien, waar zit discovery kpn? Indien je een Smart TV hebt, heb je (mogelijk) de Discovery+ app op je Smart TV staan. Via de website https://www.discoveryplus.nl/ ook te bereiken/gebruiken. KPN biedt de Discovery+ app (nog) niet aan via de tv-ontvanger. (P) = zit in het Pluspakket.

Waar kan ik Discovery Plus vinden?

Waar kan je Discovery Plus op kijken? Discovery Plus kan je streamen via je smart tv, Apple TV, Amazon Fire, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Chromecast, Roku, telefoon of tablet (via de app) en uiteraard in de webbrowser. Men kan zich ook afvragen: wat kost discovery plus bij kpn? De prijs van Discovery Plus bij KPN is €5,99 per maand. Daarnaast zijn er abonnementen van €7,99 per maand (met 4K Ultra HD-kwaliteit) en €9,99 per maand (met onbeperkt aantal devices).

Je kunt ook vragen hoeveel accounts op discovery plus?

Discovery Plus is een streamingdienst waarop je programma's van Discovery-kanalen kunt bekijken, zoals Discovery Channel, TLC, Animal Planet en Investigation Discovery. Je kunt een gratis account aanmaken om de dienst te proberen, maar je zult al snel tegen een paywall aanlopen. Een abonnement kost €4,99 per maand, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot het aanbod.

Door Tuckie

Vergelijkbare artikelen

Kan je op Discovery Plus terugkijken? :: Hoe kom ik aan een AirPlay code?
Handige links