Huis > W > Waar Staat Dms Voor?

Waar staat DMS voor?

Met een DMS, ook wel document beheer systeem genoemd, worden documenten digitaal opgeslagen op een centraal platform. Vanuit dit centrale opslagpunt kunnen medewerkers snel documenten vinden, delen en aanpassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, welke dms systemen zijn er?

Deze opslagplek hangt af van de manier waarop het DMS wordt geïnstalleerd. Een documentbeheersysteem kan op de servers binnen de eigen organisatie of in de cloud geïmplementeerd worden. Er zijn daarbij drie verschillende mogelijkheden: private cloud, public cloud en hybrid cloud. Daarvan, is sharepoint een dms? Een Document Management Systeem (DMS) met SharePoint biedt jouw organisatie de technologie en middelen voor het vastleggen, beheren, delen en beveiligen van informatie.

Waarom document management?

Er zijn veel redenen om een documentbeheersysteem in een organisatie in te voeren. Een van de belangrijkste redenen is het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit. Een documentbeheersysteem kan workflows helpen stroomlijnen door taken als het maken van documenten, routing en goedkeuringen te automatiseren. Het kan ook zorgen voor een centrale opslagplaats voor alle organisatiedocumenten, zodat werknemers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Bovendien kan een documentbeheersysteem helpen de veiligheid en naleving van de regelgeving te verbeteren door de toegang tot gevoelige documenten te volgen en te controleren. Wat is een documentenstroom? In het bedrijfsleven is een documentstroom of pijplijn de opeenvolging van stappen die een document doorloopt van creatie tot uiteindelijke archivering. Afhankelijk van het type document kunnen de stappen in de stroom bestaan uit het vastleggen van documenten, indexering, transformatie, workflow en uitvoer.

Door Nils Timbs

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een Renogram? :: Hoeveel mensen zitten er in het leger?
Handige links