Huis > W > Waar Documenten Bewaren Op Ipad?

Waar documenten bewaren op iPad?

In de Bestanden-app kun je je documenten, foto's en andere bestanden bekijken en wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen hoe sla je een pdf bestand op ipad?

Mensen kunnen ook pdf's opslaan en bekijken in iBooks. Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Safari of Mail. Tik op Bewaar pdf in iBooks. Veeg daarvoor in de bovenste rij met pictogrammen eventueel eerst van rechts naar links. Hoe kom ik bij mijn Downloads? Bestanden zoeken en openen

  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Hoe document opslaan op iPhone?

De eenvoudigste manier om een document op je iPhone op te slaan is door de app iCloud Drive te gebruiken. Met deze app kunt u documenten in de cloud opslaan en ze openen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Om een document in iCloud Drive op te slaan, opent u de app en tikt u op het +-pictogram in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens het document dat u wilt opslaan en tik op de uploadknop in de rechterbovenhoek. Waar staan mijn documenten op mijn iPhone? De standaardlocatie voor het opslaan van documenten op uw iPhone is in de app "iCloud Drive". U kunt echter ook documenten opslaan in de app "Bestanden" op uw iPhone. Om documenten in de app "Bestanden" te openen, opent u de app en tikt u op het tabblad "Bladeren". Tik vervolgens op de locatie waar u uw documenten wilt bekijken (bijvoorbeeld "Op mijn iPhone" of "iCloud Drive").

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Vervolgens, hoe gegevens overzetten van iphone naar ipad?

De iCloud-reservekopie overzetten naar uw nieuwe apparaat

  1. Schakel het nieuwe apparaat in.
  2. Volg de stappen tot u het wifischerm ziet.
  3. Tik op een wifinetwerk om er verbinding mee te maken.
  4. Log in bij iCloud met uw Apple ID en wachtwoord.
  5. Kies een reservekopie wanneer u hierom wordt gevraagd.
Hoe sla je een PDF-bestand op? Als u een PDF wilt opslaan, kiest u Bestand > Opslaan of klikt u op het Bestand opslaan -pictogram op de HUD-werkbalk onderaan in de PDF-weergave. Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven. Kies de locatie waar u de PDF wilt opslaan en klik vervolgens op Opslaan.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet opslaan als pdf?

Zoek Acrobat.exe in de lijst met onlangs geblokkeerde apps. Klik op het plusteken (+) om Acrobat aan de lijst met toegestane apps toe te voegen. Acrobat DC is nu toegevoegd aan de lijst met toegestane apps. U kunt nu PDF-bestanden opslaan in Acrobat DC. Waar vind ik bestandsbeheer? Om een ​​bestandsbeheerder te vinden, kunt u zoeken in de App Store of op internet. Er zijn veel verschillende soorten bestandsbeheerders, dus kies degene die het beste bij uw behoeften past. Sommige bestandsbeheerders zijn gratis, terwijl anderen een aankoop vereisen.

Hoe kan ik een bestand openen?

Als je een bestand wilt openen, heb je verschillende opties. Je kunt het bestand openen met een teksteditor, zoals Notepad of Wordpad. Als je het bestand wilt openen met een specifiek programma, moet je het programma opstarten en het bestand openen via het menu 'Bestand'. Soms is het ook mogelijk om een bestand te openen door dubbel te klikken op het bestand in de Verkenner.

Door Karsten Dominis

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn opgeslagen berichten? :: Hoe veilig is Google Docs?
Handige links