Huis > W > Waarmee Kan Ik Een Docx Bestand Openen?

Waarmee kan ik een DOCX bestand openen?

DOC en DOCX openen. DOC, DOCX en DOCM bestanden zijn gemaakt met Microsoft Office Word. Deze documenten kunnen worden geopend in Microsoft Office of Word, maar ook met andere software, apps en online viewers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat is verschil tussen DOC en DOCX?

Waar een doc document alleen opslaan en opslaan als kent, kent een docx document ook opslaan en opslaan als wanneer deze lokaal wordt opgeslagen. Daarvan, welk bestandstype is docx?

ExtensieIndeling
docxMicrosoft Word-document
dotMicrosoft Word-sjabloon vóór Word 2007
dotxMicrosoft Word-sjabloon
emlE-mailbestand gemaakt door Outlook Express, Windows Live Mail en andere programma's

Waarom kan ik geen Docx bestanden openen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een Docx-bestand niet kunt openen. Eén mogelijkheid is dat u geen programma op uw computer hebt geïnstalleerd dat dat type bestand kan openen. Een andere mogelijkheid is dat het bestand corrupt of beschadigd is en niet kan worden geopend.
Als u niet zeker weet welk programma moet worden gebruikt om een Docx-bestand te openen, kunt u online zoeken of de eigenschappen van het bestand controleren om te zien of er informatie is over welk programma moet worden gebruikt om het te openen. Als het bestand corrupt of beschadigd is, kunt u het misschien openen met een ander programma of door het te openen in een tekstverwerker en te proberen het bestand te repareren. Bovendien, hoe docx omzetten naar pdf? Er zijn een paar verschillende manieren om een DOCX-bestand te converteren naar een PDF:
1. Gebruik een DOCX naar PDF converter zoals FileZigZag. Dit is een online converter waarmee u uw DOCX-bestand kunt uploaden en vervolgens de PDF kunt downloaden.
2. Gebruik een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word of Google Docs. Deze programma's hebben de mogelijkheid om een DOCX-bestand te exporteren naar PDF.
3. Gebruik een PDF-printerstuurprogramma. Hiermee kunt u uw DOCX-bestand afdrukken naar een PDF.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een word bestand bewerken?

Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Bovendien, waarom kan ik mijn bestanden niet openen? Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben:
  • Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven.
  • Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft.
  • De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Hoe open je een bestand in Word?

Document snel openen

  1. Start Word of Excel.
  2. Klik onder de zoekbalk op het tabblad Vastgemaakt.
  3. Klik op het document dat u wilt openen.
Mensen vragen ook: wat is een .png bestand? Een .png-bestand is een afbeeldingsbestand dat gebruikmaakt van het bestandsformaat PNG (Portable Network Graphics). Het is een soort van compressie-algoritme waardoor het bestand kleiner wordt zonder dat er informatie verloren gaat. Dit maakt het ideaal voor het opslaan van foto's en grafische afbeeldingen.

Wat is de extensie van Excel?

De uitbreiding van Excel is .xlsx. Dit is een standaarduitbreiding die wordt gebruikt door Microsoft Excel.

Door Elisa

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een Word document op iPad? :: Welke app voor documenten?
Handige links