Huis > W > Wat Is De Sneltoets Voor Doorstrepen?

Wat is de sneltoets voor doorstrepen?

Veelgebruikte acties
OnderstrepenCtrl + u
DoorhalenAlt + Shift + 5
SuperscriptCtrl + .
SubscriptCtrl + ,

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak je doorgestreepte tekst?

Android: Tik en houd de tekst die je invoert ingedrukt. Kies dan Vet, Cursief, of Meer . Tik op Meer om Doorgestreept of Monospace te selecteren. Waar vind ik Celeigenschappen in Excel? Om de celeigenschappen te kunnen veranderen kun je op de rechtermuisknop drukken op een geselecteerde cel. Vervolgens kies je hier de keuze celeigenschappen. Dit kan je ook met de sneltoets Ctrl + 1 openen. Vervolgens krijg je het scherm Cellen opmaken te zien met 6 verschillende tabbladen.

Je kunt ook vragen hoe schrappen in word?

De meest gebruikelijke manier om tekst te verwijderen in Microsoft Word is door op de Backspace-toets van uw toetsenbord te drukken. Hierdoor wordt het teken links van de cursor verwijderd. U kunt ook op de Delete-toets drukken, waarmee u het teken rechts van uw cursor verwijdert. Als u een grote hoeveelheid tekst wilt verwijderen, kunt u met uw muis over de tekst slepen om deze te markeren en vervolgens op de toets Backspace of Delete drukken. Bovendien, welke combinatie van toetsen gebruik jij om een document snel op te slaan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om een document snel op te slaan kan variƫren afhankelijk van de software die u gebruikt en uw persoonlijke voorkeuren. Enkele tips om een document snel op te slaan zijn echter het gebruik van sneltoetsen zoals "Ctrl+S" (Windows) of "Cmd+S" (Mac), of het gebruik van de knop "Opslaan" in de werkbalk van de software.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe kan je een woord doorstrepen?

Als je je tekst hebt geselecteerd, kijk dan op het tabblad "Home" van het Word-lint. Klik in de groep "Lettertype" op de knop Doorhalen (dit zijn de drie letters die met een streep zijn doorgestreept). Nu moet elke tekst die u hebt geselecteerd, worden doorgestreept. Wat is Control Z? Ctrl-W: Document Afsluiten (Close) Ctrl-X: Knippen (Cut) Ctrl-Y: Opnieuw toepassen (Redo) Ctrl-Z: Ongedaan maken (Undo)

Wat is een alinea in Word?

Tekst tussen twee <Enters> is in Word een alinea. Een alinea is dus niet een witregel zoals je misschien bij Nederlands hebt geleerd. In het lint kun je diverse onderdelen vinden via Start-Alinea. De alineaopmaak geldt altijd voor de hele alinea. Dus, wat is doorgehaald? In het bovenstaande voorbeeld is "niet" weggestreept. Dit geeft aan dat het niet waar is of niet toepasselijk is.

Mensen vragen ook: wat is monospace whatsapp?

Monospace is een typeletter die uit gelijke breedte letterdelen bestaat. WhatsApp maakt gebruik van monospace-lettertypen in sommige weergaven, zoals de chatweergave van een individuele chat.

Door Constantine Pariksha

Vergelijkbare artikelen

Wat is de sneltoets voor doorhalen? :: Hoe verander je lettergrootte WhatsApp?
Handige links