Huis > W > Wat Is De Sneltoets Voor Doorhalen?

Wat is de sneltoets voor doorhalen?

Veelgebruikte acties
OnderstrepenCtrl + u
DoorhalenAlt + Shift + 5
SuperscriptCtrl + .
SubscriptCtrl + ,

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak je een kleine 2 in Google Docs?

Als je in superscript of subscript wilt typen, typ je '\' en druk je vervolgens op Shift + 6 of Shift + -. Hoe maak je een inhoudsopgave in Google Docs? Een inhoudsopgave toevoegen, wijzigen of verwijderen

  1. Open op je computer een document in Google Documenten.
  2. Kies de plaats waar je de inhoudsopgave wilt toevoegen.
  3. Klik op Invoegen. Inhoudsopgave.
  4. Kies hoe de inhoudsopgave eruit moet zien.

Dit in overweging nemend, waar staat extra in google docs?

Er is geen "extra" in Google Docs. Bovendien, hoe kun je tekst doorhalen? Er zijn een paar manieren om tekst door te strepen. De meest gebruikelijke manier is om de doorhaalfunctie te gebruiken. Dit doet u door de tekst die u wilt doorstrepen te selecteren en vervolgens te klikken op de doorhaalknop, die zich meestal in de werkbalk Lettertype of Bewerken bevindt. Een andere manier om tekst door te strepen is door de tekst te selecteren en vervolgens in het menu "Invoegen" de optie "Horizontale lijn" te kiezen. Hierdoor wordt een lijn door de geselecteerde tekst ingevoegd.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, hoe streep je tekst door in word sneltoets?

Selecteer uw tekst en druk vervolgens op Ctrl + D op Windows of Cmd + d op Mac om dit venster te openen. Hier kunt u niet alleen de standaard "Doorstrepen"-optie selecteren, maar ook een "Dubbele doorhaling"-optie als u in plaats daarvan deze route wilt gaan. Dit in overweging nemend, hoe maak je een klein cijfer in google docs? Als u tekst wilt opmaken als superscript of subscript, opent u uw Google Documenten-document en markeert u de tekst of het getal dat u wilt opmaken. Nu klik op het menu Opmaak bovenaan, navigeer naar Tekst, en selecteer de optie Superscript of Subscript in de lijst. En voila!

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een kleine 2 onder?

Superscript of subscript toepassen op tekst

  1. Selecteer het teken dat u wilt opmaken als superscript of subscript.
  2. Kies op het tabblad Start in de groep Lettertype het startpictogram voor het dialoogvenster Lettertype.
  3. Ga naar het tabblad Lettertype en schakel onder Effecten het selectievakje Superscript of Subscript in.
Hoe typ ik een kleine 2? To type a small 2, you can hold down the Shift key and press the 2 key.

Hoe maak je een inhoudsopgave?

Er zijn twee manieren om een inhoudsopgave te maken in Word. De eerste is door gebruik te maken van de automatische optie. Ga hiervoor naar het tabblad "Insert" en klik vervolgens op "Inhoudsopgave". Er zal nu een pop-upmenu verschijnen waarin je kunt kiezen hoeveel niveaus je wilt gebruiken en welke stijl je wilt toepassen. Klik vervolgens op "OK" om de inhoudsopgave toe te voegen.
De tweede manier is door gebruik te maken van de "Manuele optie". Klik hiervoor eerst op het tabblad "References" en klik vervolgens op "Inhoudsopgave toevoegen". Het menu zal nu verschijnen in een nieuw venster. Je kunt nu kiezen hoeveel niveaus je wilt gebruiken en welke stijl je wilt toepassen. Klik vervolgens op "OK" om de inhoudsopgave toe te voegen.

Door Eleonore Slayden

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet een inhoudsopgave eruit zien? :: Wat is de sneltoets voor doorstrepen?
Handige links