Huis > W > Waar Vind Ik Downloads Op Android?

Waar vind ik Downloads op Android?

Bestanden terugvinden

Tik op de app Mijn bestanden. Tik onder 'Categorieën' op Downloads. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden. Tik op een bestand om het bestand te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar staan de Downloads op mijn Samsung?

Nadat je op 'Interne opslag' hebt getikt, zie je een hele lijst met mappen. Ga naar beneden totdat je 'Download' ziet. Tik daarop. Je ziet nu alle bestanden die je gedownload hebt. Hoe verwijder ik gedownload bestand? Bestanden verwijderen

  1. Open de app Bestanden op uw telefoon.
  2. Tik op een bestand.
  3. Tik op Verwijderen Verwijderen. Als het pictogram 'Verwijderen' niet wordt weergegeven, tikt u op Meer Verwijderen .

Hoe kan je een bestand verwijderen?

Er zijn een paar manieren om een bestand te verwijderen:
1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Verwijderen". Dit zal het bestand naar de Prullenbak sturen, waar het eventueel hersteld kan worden.
2. Gebruik vanaf de opdrachtregel de opdracht "del". Om bijvoorbeeld een bestand met de naam "myfile.txt" te verwijderen, typt u "del myfile.txt" en drukt u op Enter.
3. Gebruik een programma om bestanden te verwijderen. Er zijn veel verschillende programma's die bestanden kunnen verwijderen, zowel permanent als herstelbaar. Sommige van deze programma's zijn gratis, terwijl andere gekocht moeten worden. Waar vind ik bestandsbeheer? Er is niet één antwoord op deze vraag, want het hangt af van het besturingssysteem en het bestandsbeheer dat u gebruikt. In het algemeen kunt u het bestandsbeheer openen door te klikken op het pictogram "Bestanden" of "Mijn computer" op het bureaublad, of door het menu "Alle programma's" te openen en van daaruit bestandsbeheer te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom kan ik geen Downloads openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd. Wat valt onder interne opslag in je telefoon? Op een smartphone is er altijd intern geheugen aanwezig, hierop staat het besturingssysteem Android en worden standaard allerlei zaken opgeslagen zoals app-data, foto's en downloads. Daarnaast hebben bepaalde smartphones nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een microSD-kaart.

Waar vind ik mijn gekopieerde teksten?

Klembordgeschiedenis. Het klembord bevat het laatst gekopieerde/geknipte item. Maar het kan sinds de laatste update van Windows 10 (versienummer 1909) en de introductie van Windows 11 eigenlijk veel meer. Wie de klembordgeschiedenis inschakelt, krijgt toegang tot alle gekopieerde/ geknipte items. Hoe kan ik mijn bestanden openen? Als je bestanden wilt openen, heb je verschillende opties. Je kunt ze openen in een tekstverwerker, een spreadsheet-programma of een ander type programma dat ze kan lezen. Soms moet je een speciaal programma gebruiken om bepaalde types bestanden te openen. Als je niet weet welk programma je moet gebruiken, kun je een zoekopdracht doen op het internet of contact opnemen met de persoon die je het bestand heeft gestuurd.

Bovendien, hoe kan ik bestanden delen?

In Windows kun je bestanden delen door ze in een map op te slaan die is gemarkeerd als 'openbaar'. Op die manier kunnen andere gebruikers van het netwerk de bestanden in de map openen, lezen of wijzigen.

Door Veneaux

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn Downloads vinden? :: Hoe kom ik aan een PDF bestand?
Handige links