Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Downloads Vinden?

Waar kan ik mijn Downloads vinden?

Als u downloads op uw pc wilt vinden:

  1. Selecteer op de taakbalk Verkenner of klik op de Windows-logtoets + E.
  2. Onder Snelle toegang selecteert u Downloads.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar staan de Downloads op je telefoon?

Bestanden terugvinden

  1. Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps.
  2. Tik op de map Samsung, Tools of Microsoft Apps.
  3. Tik op de app Mijn bestanden.
  4. Tik onder 'Categorieën' op Downloads.
  5. Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden.
Waar vind ik mijn bestanden op Samsung? Hoe vind je bestanden terug op je Android telefoon?
  1. Stap 1: Open de app-drawer.
  2. Stap 2: Druk op het mapje “Samsung”.
  3. Stap 3: Druk op Mijn bestanden.
  4. Stap 4: Druk op het vergrootglas icoon.
  5. Stap 5: Typ in het zoekveld de naam van je verloren bestand in. Je bestand wordt opgezocht.

Je kunt ook vragen waar vind ik downloads op mijn iphone?

Aangenomen dat u tips wilt om uw gedownloade bestanden op uw iPhone terug te vinden:
1. Als u een bestand hebt gedownload met de Safari-browser, kunt u het vinden in het gedeelte 'Downloads' van de app Bestanden. Open de Bestanden-app, tik vervolgens op 'Op mijn iPhone' (of 'iCloud Drive' als je dat hebt geconfigureerd) en tik vervolgens op 'Downloads'.
2. Als u een bestand hebt gedownload met de Mail-app, kunt u het vinden in het gedeelte 'Downloads' van de Bestanden-app. Open de Bestanden-app, tik vervolgens op 'Op mijn iPhone' (of 'iCloud Drive' als u dat heeft geconfigureerd) en tik vervolgens op 'Mail'. Zoek in de map Mail naar een submap 'Downloads'.
3. Als je een bestand hebt gedownload met de iBooks-app, kun je het vinden in het onderdeel 'Boeken' van de Bestanden-app. Open de Bestanden-app, tik vervolgens op 'Op mijn iPhone' (of 'iCloud Drive' als je dat hebt geconfigureerd) en tik vervolgens op 'Boeken'.
4. Als u een bestand hebt gedownload met de App Store-app, kunt u het vinden in het gedeelte 'Aangekocht' van de App Store-app. Open de App Store-app, tik onderaan op 'Updates' en vervolgens bovenaan op 'Aangekocht'. Waar staan mijn opgeslagen bestanden? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar uw opgeslagen bestanden zich kunnen bevinden, afhankelijk van het bestandstype en hoe uw computer is ingesteld.
Enkele veel voorkomende locaties voor opgeslagen bestanden zijn:
Uw map Documenten of Mijn Documenten
Het Bureaublad
Een map Downloads
Een map Afbeeldingen, Video's of Muziek
Om een specifiek bestand te vinden, kunt u de zoekfunctie op uw computer gebruiken. Open Bestandsbeheer en klik op de zoekbalk. Typ de naam van het bestand dat u zoekt en druk op enter. Dit zal uw computer doorzoeken naar het bestand en zal resultaten opleveren die overeenkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik bestandsbeheer?

Methode 2 van 2:

die je doorgaans in de apps-lade of het beginscherm kunt vinden. Je kunt het ook in de meldingenbalk vinden. Scrol omlaag en tik op Opslag. Dit opent een lijst met opslaglocaties op je Android, zoals de SD-kaart (als je er een hebt) en de interne opslag.
Waarom kan ik geen Downloads openen? Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik downloads van mijn mobiel?

Bestanden verwijderen

Tik op de app Mijn bestanden. Tik op Downloads. Een overzicht van alle gedownloade bestanden opent. Tik op een bestand dat u wilt verwijderen en houd uw vinger op het bestand totdat er een rondje met vinkje verschijnt.
Wat is Downloadbeheer? Downloadbeheer is een proces dat helpt bij het beheren van bestanden die op een computer of server worden gedownload. Dit omvat het bijhouden van de locaties van de bestanden, het regelen van de toegang tot de bestanden en het bepalen wanneer de bestanden moeten worden bijgewerkt of gewist. In sommige gevallen kan downloadbeheer ook betrekking hebben op het beperken van de hoeveelheid data die door een gebruiker wordt gedownload.

Hoe ziet klembord eruit?

In Windows 10, the clipboard is a temporary storage area where you can copy and paste data. The clipboard is located in the upper-left corner of the screen, next to the Start button. To open the clipboard, click the Start button, then click the clipboard icon.

Door Freddie Zacharysr

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Mbps is normaal? :: Waar vind ik Downloads op Android?
Handige links