Huis > H > Hoe Maak Je Een Keuzelijst Met Kleuren In Microsoft Excel?

Hoe maak je een keuzelijst met kleuren in Microsoft Excel?

Klik op Ontwikkelaars > Ontwerpmodus. Rechtsklik op de keuzelijst met invoervak en kies Eigenschappen. Klik op Alfabetisch en pas naar wens de instellingen aan. Klik op BackColor> de pijl-omlaag > Pallet en kies een kleur.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Mensen vragen ook: hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in excel?

Selecteer de lijst die u wilt vullen met de vervolgkeuzelijst JA of NEE en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst om deze functie in te schakelen. Hoe vervolgkeuzelijst maken Excel? Een vervolgkeuzelijst maken

Klik op het lint op GEGEVENS > gegevensvalidatie. Stel in het dialoogvenster Toestaan voorlijst in. Klik in Bron,typ de tekst of getallen (gescheiden door komma's, voor een lijst met komma's) die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik op OK.

Hoe werkt Gegevensvalidatie in Excel?

Gegevensvalidatie is een functie in Excel waarmee u kunt bepalen welke gegevens in een cel kunnen worden ingevoerd. U kunt het soort gegevens specificeren dat kan worden ingevoerd (bv. gehele getallen, datums, tekst), en regels instellen om ervoor te zorgen dat de gegevens in een bepaalde opmaak worden ingevoerd (bv. e-mailadres, telefoonnummer in de VS). Gegevensvalidatie is een nuttig hulpmiddel om fouten in uw gegevens te voorkomen en ervoor te zorgen dat de in uw spreadsheet ingevoerde gegevens consistent en nauwkeurig zijn. Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? Als u in Excel voorwaardelijke opmaak wilt toepassen, selecteert u eerst de cellen of het celbereik dat u wilt opmaken. Klik vervolgens op het tabblad Home in de groep Stijlen op Voorwaardelijke opmaak.
Klik onder Selecteer een regeltype op het regeltype dat u wilt gebruiken.
Als u alleen cellen wilt opmaken die specifieke tekst, getallen of datums bevatten, klikt u op Alleen cellen opmaken die bevatten.
Als u alleen cellen met lege of niet lege cellen wilt opmaken, klikt u op Alleen cellen met lege cellen opmaken of Alleen cellen met niet lege cellen opmaken.
Als u alle cellen wilt opmaken op basis van hun waarden, klikt u op Alle cellen opmaken op basis van hun waarden.
Nadat u een regeltype hebt geselecteerd, klikt u op Opmaak.
In het dialoogvenster Cellen opmaken selecteert u onder Stijl opmaken de opmaak die u wilt toepassen. U kunt bijvoorbeeld negatieve getallen rood opmaken of vierkante vakken of arceringen op cellen toepassen.
Klik twee keer op OK.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe cellen kleuren in Excel?

Selecteer de cel of het celbereik dat u wilt opmaken. Klik op Start > startpictogram voor dialoogvenster Celeigenschappen of druk op Control+Shift+F. Kies op het tabblad Vullen de gewenste kleur onder Achtergrondkleur. Wat als Excel kleur? Het beste antwoord

Het werkt als volgt: 1) Selecteer de cel die straks rood of groen moet kleuren, ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat het cel C2 is. 2) Kies bovenin het menu de optie "Opmaak". 3) Kies nu vervolgens "Voorwaardelijke opmaak...". 4) Kies bij "Voorwaarde 1" vervolgens "Formule is" uit de dropdown lijst.

Trouwens, welke formule gebruiken in excel?

Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3
Wat is een keuzelijst Excel? Een picklist is een drop-down lijst in Excel waaruit je een waarde kunt selecteren. De picklist wordt gebruikt om gegevens te valideren en om de gebruiker te helpen bij het invoeren van gegevens.

En nog een vraag, hoe maak je een tabel in excel?

Om een tabel in Excel te maken, ga je naar Inlegblad > Tabellen.
In de tabel die verschijnt, kies je het aantal kolommen en rijen dat je wilt.
Vervolgens klik je op de knop 'OK'.

Door Binah Lipovsky

Vergelijkbare artikelen

Is als Excel? :: Wat is het beste driver update programma?
Handige links