Huis > H > Hoe Dropbox Ontkoppelen?

Hoe Dropbox ontkoppelen?

Open de mobiele Dropbox-app en meld je aan bij een van de accounts. Open de appinstellingen: Android: tik op het menupictogram (horizontale lijnen) linksboven en vervolgens op Instellingen. iPhone/iPad: tik op het accountpictogram (persoon) rechtsonder en vervolgens op het tandwielpictogram linksboven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Dropbox Basic gratis?

Als je de app op je computer installeert, zal alles in je account op je computer te zien zijn.

Wat gebeurt er als je Dropbox verwijdert?

Als je je Dropbox-account verwijdert, worden al je gegevens verwijderd van dropbox.com en word je op al je apparaten afgemeld bij Dropbox. Hieronder kun je zien wat er nog meer gebeurt als je je Dropbox-account verwijdert: De Dropbox-desktopapp en de mobiele Dropbox-apps op je apparaten stoppen met synchroniseren. Wat zijn de kosten van Dropbox?

GratisPro
Ruimte2 GB1 TM (1000 GB)
Prijs per maand€ 0,00€ 9,99

Wat is terugdraaien in Dropbox?

Rollback in Dropbox is een functie waarmee je je Dropbox-map kunt terugdraaien naar een vorige versie. Dit kan handig zijn als je per ongeluk een bestand verwijdert of andere wijzigingen aanbrengt die je ongedaan wilt maken. Om rollback te gebruiken, ga je gewoon naar de Dropbox-website, klik je op het tandwielpictogram en selecteer je "Rollback". Hoe koppel je Dropbox? Om Dropbox te koppelen, moet je een nieuwe Dropbox-account aanmaken en inloggen. Zodra je bent aangemeld, klik je op het tabblad "Instellingen" boven aan de pagina. Klik vervolgens op het tabblad "Gekoppelde accounts" en vervolgens op de knop "Account toevoegen". Je wordt dan gevraagd je Dropbox-e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Nadat je je gegevens hebt ingevoerd, klik je op de knop "Account koppelen" en word je teruggeleid naar de pagina "Instellingen".

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik Dropbox van mijn Mac?

Als u het bureaubladprogramma van een Mac-computer wilt verwijderen, moet u de volgende stappen uitvoeren.

Hoeveel apparaten kan je koppelen aan Dropbox?

Basic-gebruikers kunnen op maximaal drie apparaten tegelijk zijn aangemeld. Opmerking: Als je een Basic-gebruiker bent, blijven alle apparaten waarmee je je vóór maart 2019 hebt aangemeld op de apparatenlijst staan, zelfs als je bij meer dan drie bent aangemeld. Bovendien, hoe lang blijven bestanden op dropbox staan? Geen zorgen, al je verloren werk of bestanden worden 30 dagen opgeslagen in Dropbox (of langer voor Dropbox Professional- en Business-gebruikers).

Heeft Dropbox een prullenbak?

Dropbox heeft een eigen Prullenbak waarin de bestanden staan die u hebt verwijderd. Deze bestanden zijn binnen dertig dagen na het weggooien nog te herstellen. U verplaatst ze dan vanuit de Prullenbak terug naar de Dropbox-map, waar ze dus eerst stonden. Dus, kun je versie geschiedenis bijhouden van een document op dropbox? Ja, Dropbox bewaart automatisch een geschiedenis van elk document dat je opslaat. Dit betekent dat je eerdere versies van een document kunt bekijken of herstellen, zelfs als je de huidige versie hebt gewijzigd of verwijderd.

Je kunt ook vragen is een dropbox gratis?

De meeste diensten die een dropbox aanbieden, zijn gratis. Er zijn echter ook dropbox-diensten die betalend zijn. Het is dus belangrijk om te weten welke dienst je gebruikt voordat je er een dropbox aanmaakt.

Door Thesda Mckellum

Vergelijkbare artikelen

Is Dropbox plus gratis? :: Hoe werkt slimme synchronisatie?
Handige links