Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn E Mails Bewaren?

Hoe kan ik mijn e mails bewaren?

Via Mail opslaan als e-mailbericht

  1. Open Mail.
  2. Klik op de gewenste mail.
  3. Klik rechtsboven de e-mail op de drie puntjes.
  4. Klik op Opslaan als.
  5. Het Verkenner-venster opent. Pas eventueel de naam aan en navigeer naar de plek waar u de mail wilt opslaan.
  6. Klik op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik mail kopiëren?

Verplaatsen of kopiëren met behulp van het klembord

Als u wilt kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Kopiëren. U kunt ook de sneltoets gebruiken. Als u het item wilt kopiëren, klikt u op Ctrl+C. Ga naar de map waar u het item naartoe wilt verplaatsen of kopiëren en klik vervolgens op Ctrl+V.
Waar mails bewaren? Wil je de inbox behapbaar houden maar een aantal mails toch voor de zekerheid bewaren? Archiveer de mail dan. Het bericht verdwijnt uit het zicht, maar is altijd terug te vinden in deze map. Thunderbird, Outlook, Gmail en Apple Mail: klik met rechtermuisknop op een mail en kies 'Archiveren'.

Trouwens, waar vind ik mijn e-mail bestanden?

Dit antwoord hangt af van welke e-maildienst u gebruikt.
Als u Gmail gebruikt, worden uw e-mailbestanden automatisch opgeslagen op de servers van Google. U kunt ze openen door in te loggen op uw Gmail-account en te klikken op het label 'All Mail'.
Als u Outlook gebruikt, worden uw e-mailbestanden op uw computer opgeslagen in een bestand met de naam 'Outlook Data File'. Dit bestand bevindt zich meestal in de map 'Mijn Documenten'.
Als u Yahoo Mail gebruikt, worden uw e-mailbestanden opgeslagen op de servers van Yahoo. U kunt ze openen door in te loggen op uw Yahoo Mail-account en te klikken op het label 'Inbox'. Je kunt ook vragen hoe lang blijft een mail bewaard? E-mailberichten worden opgeslagen op servers totdat ze worden verwijderd. Hoe lang een e-mailbericht op een server blijft staan, hangt af van de aanbieder van de e-maildienst en de instellingen van de individuele gebruiker. Sommige dienstverleners bewaren berichten gedurende een bepaalde tijd op de server, terwijl anderen berichten bewaren totdat de gebruiker ze verwijdert. Individuele gebruikers kunnen ook hun eigen voorkeuren instellen voor hoe lang e-mailberichten op de server worden bewaard.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik mijn mail ophalen?

Open het tabblad 'Accounts en import '. Klik in het gedeelte 'E-mailberichten ontvangen via POP3' op 'Je eigen POP3-mailaccount toevoegen'. Geef het e-mailadres op dat je wilt gebruiken, en klik vervolgens op 'Volgende stap'. Vervolgens, hoe mail kopieren in outlook? Een bericht naar een andere map kopiëren

  1. Selecteer het bericht dat u wilt kopiëren. Meerdere items wilt selecteren, houdt u ingedrukt.
  2. Klik op het tabblad Start op verplaatsen > naar map kopiëren.
  3. Typ de naam van de doelmap.
  4. Wanneer de gewenste map wordt weergegeven, klikt u op de mapnaam > kopiëren.

Kan mail niet verplaatsen naar map?

De fout kan af en toe optreden en is waarschijnlijk zichtbaar wanneer er een groot aantal e-mailberichten in de map staat. Tijdelijke oplossing: Methode 1: Ga naar een andere map en ga terug naar de oorspronkelijke bronmap en voer de bewerking opnieuw uit. Methode 2: Sluit de Outlook en voer de bewerking opnieuw uit. Dus, waarom e-mail archiveren? Er zijn verschillende redenen waarom je e-mail zou willen archiveren. Soms is het omdat je ruimte wilt besparen op je e-mailaccount of omdat je bepaalde e-mails liever niet wilt verwijderen. Archivering kan ook handig zijn als je een back-up wilt maken van je e-mails.

Vervolgens, hoe mails kopiëren naar externe harde schijf?

Om mails vanuit je mailprogramma naar een externe harde schijf te kopiëren, zal je eerst moeten exporteren naar een bestand op je computer. Dit kan een .pst-bestand zijn in het geval van Microsoft Outlook, of een .mbox-bestand in het geval van Apple Mail. Nadat je je mails hebt geëxporteerd, kopieer je het bestand naar de externe harde schijf. Zorg ervoor dat je de schijf goed aansluit en verwijder hem niet tijdens het kopiëren van het bestand, om beschadiging van de gegevens te voorkomen.

Door Wehner Simeone

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je zien in welke map een Mail staat? :: Hoe verplaats ik een mail naar mijn documenten?
Handige links