Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Facebook-Account Veranderen?

Hoe kan ik mijn Facebook-account veranderen?

Klik rechtsboven op Facebook op . Selecteer Instellingen en privacy en klik op Instellingen. Klik op Gebruikersnaam. Voer je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op Wijzigingen opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, wat is mijn e-mailadres van facebook?

Vraag een van je Facebook-vrienden om naar het gedeelte Info van je profiel te gaan en je het e-mailadres of mobiele telefoonnummer te sturen dat in het gedeelte Contactgegevens wordt vermeld. Probeer elk e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je hebt gehad (één tegelijk). Mensen vragen ook: wat is een primair e-mailadres facebook? Als je slechts één e-mailadres aan je Facebook-account hebt gekoppeld, is dat e-mailadres het standaard primaire e-mailadres. Als je een e-mail adres wilt verwijderen, klik dan op de link 'Verwijderen' rechts ervan.

Daarvan, kan ik mijn e-mailadres behouden?

Ja, u kunt uw e-mailadres behouden als u overstapt op een nieuwe e-maildienst. Waar vind ik accountinstellingen Facebook? Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen op Facebook. De eerste manier is door te klikken op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van de startpagina van Facebook en vervolgens te klikken op "Instellingen". U kunt ook naar https://www.facebook.com/settings gaan. Zodra u in het menu Instellingen bent, kunt u verschillende instellingen met betrekking tot uw account wijzigen, waaronder uw wachtwoord, contactgegevens en privacy-instellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder ik een facebook-account van een overledene?

Klik rechtsboven op Facebook op het driehoekje en selecteer 'Instellingen' Klik in het menu links op 'Algemeen' Klik op 'Contactpersoon voor accounts met herdenkingsstatus' Klik op 'Verzoek om je account te verwijderen nadat je overlijdt' en volg de instructies op het scherm. Trouwens, kan ik facebook verwijderen en opnieuw installeren? Meld je aan bij je Facebook-account binnen 30 dagen nadat je het verwijderen van je account hebt aangevraagd. Klik op Verwijderen annuleren. Als je de Facebook-app voor Android weer wilt installeren, download je deze opnieuw via de Google Play Store. Druk op het pictogram van de app en houd het vast.

Dit in overweging nemend, waar kan ik mijn account vinden?

Een overzicht van gegevens in je Google-account bekijken

  1. Ga naar je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.
  3. Selecteer onder Je opties voor gegevens en privacy de optie Gegevens uit apps en services die je gebruikt. Content opgeslagen vanuit Google-services.
Waar vind ik mijn Facebook gebruikersnaam? Volg de volgende stappen om je Facebook-gebruikersnaam te vinden:
1. Ga naar de Facebook-homepage en log in met je account
2. Klik in het bovenste menu op 'Profiel'
3. Je gebruikersnaam staat onder je profielfoto en naam

Wat is Herstelcode Facebook?

Een Facebook-herstelcode is een code die je kunt gebruiken als je toegang tot je Facebook-account wilt herstellen. Je kunt de code gebruiken als je je wachtwoord bent vergeten, of als je niet kunt inloggen met je gebruikelijke inloggegevens. De code wordt naar je opgestuurd via een sms-bericht of een e-mail.

Door Leonteen Lovelace

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik mijn primaire e-mail op Facebook? :: Hoe kan ik het emailadres van mijn Apple ID veranderen?
Handige links