Huis > W > Wat Is De Functie Van Het Tijdsblok Mario?

Wat is de functie van het tijdsblok Mario?

Zodra Mario start, krijgt hij 60 seconden om het parcours te vervolledigen. Aan de eindstreep wordt er berekend hoeveel munten Mario in die tijd verdiend heeft. Munten scoor je via interactieve blokken, maar even goed ook door te wandelen over gekleurde blokken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Een manier om een waarde terug te geven als een voorwaarde waar is en een andere als deze niet waar is, is door de functie ALS te gebruiken. Bijvoorbeeld:

Dus, hoeveel mario games zijn er in totaal?

De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net. Tot op heden heeft Mario 19 games op zijn naam staan. Dat is inclusief zijn nieuwste game, Super Mario Maker, die speciaal ter gelegenheid van zijn verjaardag uitgebracht wordt. Men kan zich ook afvragen: hoe oud is princess peach? Zo zou Mario oorspronkelijk 38 jaar zijn terwijl Peach nog maar 16 is. Iets dat ze omschreef als toch 'problematic'. Al kan je natuurlijk redeneren of Peach en Mario wel echt een koppel zijn.

Hoe oud is Luigi?

Luigi is 35 jaar oud. Bovendien, hoe oud is toad? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de leeftijd van Toad nooit expliciet wordt genoemd in de Mario-spellen. Toad wordt echter meestal afgeschilderd als een jonge volwassene of tiener, dus het is veilig om aan te nemen dat hij ergens in die leeftijdscategorie zit.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de functie afronden in Excel?

Het getal wordt afgerond naar het dichtstbijzijnde cijfer als aantal_decimalen gelijk is aan nul. Het getal wordt naar links afgerond als het kleiner is dan 0. Als u verder van nul naar boven wilt afronden, gebruikt u de functie ROUND.

Hoeveel levels heeft Super Mario?

Het spel begint met World 1-1 en bestaat uit acht werelden van ieder vier levels. De moeilijkheidsgraad stijgt bij ieder level. Welk blok stopt de tijd Mario? Nou, het Tijdblok geeft LEGO Mario kostbare extra tijd om het parcours af te maken, de P-schakelaar, die je alleen in de uitbreidingsset Whomps lavafort kunt vinden, geeft hem extra beloningen en een ?-blok geeft hem een beloning zoals extra munten of een Superster!

Bovendien, hoeveel levels heeft super mario world?

Speel in 70+ lastige levels met variƫrende thema's en gebieden! Door alle Yoshi-munten te verzamelen speel je extra levels vrij! Super Mario World was Mario's eerste platformer op de SNES! Welke spellen zijn er van Mario? Er zijn verschillende Mario-spellen, waaronder Super Mario Bros., Mario Kart en Super Mario World.

En nog een vraag, wie is de grote vijand van mario?

De grootste vijand van Mario is Bowser, een grote, krachtige en gemene draak die regelmatig probeert Mario te vangen of te doden. Bowser is een van de meest herkenbare en iconische vijanden in de gamingwereld en heeft al vele jaren een vaste plek in de Mario-franchise.

Door Cos Macbeth

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn Peach en Daisy van elkaar? :: Waar staat de Caps Lock toets?
Handige links