Huis > W > Welke App Voor Kobo Ereader?

Welke app voor Kobo ereader?

Met de Kobo Books-app kun je direct op je smartphone of tablet eBooks en luisterboeken uit de Kobo Shop lezen en beluisteren. De Kobo Books-app is compatibel met: Android : Android 6 en recentere versies; Apple (iOS): OS 12 en recentere versies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kun je een ebook lezen op je telefoon?

Wie een Android-toestel heeft, kan het best de app 'Aldiko' eens proberen. Dit is een populaire app voor het lezen van ebooks op een smartphone. De app is geschikt voor epubs en pdf's die beveiligd zijn met een DRM. Hoe kan ik boeken van mijn iPad op mijn ereader zetten? Sluit de kobo ereader aan op tablet. Kies op Kobo voor verbinden en na korte tijd verschijnt een witte disk - is de Kobo - op scherm iPad. Sleep de iBooks icoon naar de witte disk en alle boeken staan op ereader.

En nog een vraag, waar kan ik ebooks illegaal downloaden?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Hoewel er veel websites zijn die beweren illegale downloads van ebooks aan te bieden, is het moeilijk om te weten welke legitiem zijn en welke mogelijk virussen of andere kwaadaardige software bevatten. Het is altijd het beste om het zekere voor het onzekere te nemen en alleen boeken te downloaden van sites die je vertrouwt. Trouwens, waar kan ik gratis boeken downloaden? Er zijn veel websites waar je gratis boeken kunt downloaden. Enkele populaire zijn Project Gutenberg, ManyBooks en Open Library.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe krijg ik Kobo plus op mijn eReader?

Als je een Kobo Plus-abonnee bent, kun je Kobo Plus-titels aan je boeken toevoegen en deze naar je Kobo eReader downloaden door op Aan mijn boeken toevoegen te tikken op de detailpagina van een boek dat in aanmerking komt. Zoek in de shop naar een Kobo Plus-titel die je wilt lezen. Hoe zet ik boeken van mijn telefoon op mijn Kobo eReader? Je kunt niet-beveiligde inhoud van je Android-telefoon of -tablet naar je Kobo-bibliotheek kopiëren.

  1. Ontgrendel je telefoon.
  2. Sluit je telefoon met een USB-kabel aan op je computer.
  3. Tik op je telefoon op de melding 'Dit apparaat opladen via USB'.
  4. Selecteer onder 'USB gebruiken voor' de optie Bestandsoverdracht.

Hoe krijg ik een ebook van Bol com op mijn Kobo?

bol

  1. Kopieer de boeken die je wilt toevoegen aan je eReader met je micro-SD-kaart.
  2. Zet je eReader uit.
  3. Doe de micro-SD-kaart in de kaartsleuf van de eReader.
  4. Zet je eReader weer aan.
Dienovereenkomstig, hoe lees ik een boek op mijn telefoon? Om een boek op je telefoon te lezen, moet je eerst het boek in een digitale format downloaden. Dan kun je het boek openen in een e-reader app die je op je telefoon hebt geïnstalleerd. Sommige e-reader apps zijn gratis, maar sommige kosten geld. Als je het boek in een PDF-format hebt, kun je het ook gewoon openen in de standaard PDF-lezer op je telefoon.

Trouwens, kan ik een ebook lezen op mijn iphone?

Ja, je kunt een ebook lezen op je iPhone. Er zijn verschillende apps die je kunt gebruiken om ebooks te lezen, zoals iBooks of Kindle. Je kunt ebooks ook lezen in de Safari-browser door een website te bezoeken die ebooks aanbiedt.

Door Marian Rohrbach

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een ebook lezen? :: Waarom is een ereader zo duur?
Handige links