Huis > W > Wat Betekent Pagina Niet Gevonden?

Wat betekent Pagina niet gevonden?

Als een websitebezoeker een pagina probeert te bezoeken die niet (meer) bestaat, dan krijgt hij een foutmelding te zien: een 404-pagina. Deze foutmelding betekent dat er wel een verbinding gemaakt kan worden met de website, maar dat de website niet de pagina of het bestand kon vinden die opgevraagd wordt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar komt 404 vandaan?

Het beste antwoord. Volgens de legende staat 404 voor een kamer in het Zwitserse CERN-instituut: room 404. Het instituut is een van de plekken waar het internet werd geboren. CERN is een Europese organisatie waar meer dan 3000 wetenschappers fundamenteel onderzoek doet naar elementaire deeltjes. Dienovereenkomstig, waarom 404? Er zijn verschillende redenen waarom je een HTTP 404-code kunt krijgen: Een typische trigger voor een foutmelding 404 is wanneer de pagina van de website is verwijderd. De pagina is verplaatst naar een andere URL en de omleiding is foutief uitgevoerd. Je hebt een verkeerd URL-adres ingevoerd.

Daarvan, hoe maak je een 404 pagina?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de methode voor het maken van een 404-pagina kan variëren afhankelijk van de specifieke website en het webhostingplatform dat wordt gebruikt. Enkele tips voor het maken van een 404-pagina zijn echter het gebruik van een eenvoudig, duidelijk ontwerp; het verstrekken van links naar andere populaire pagina's op de website; en het opnemen van een zoekbalk, zodat gebruikers gemakkelijk de informatie die ze zoeken kunnen vinden. Bovendien is het belangrijk ervoor te zorgen dat de 404-pagina gemakkelijk toegankelijk is en dat de server van de website is geconfigureerd om de 404-pagina weer te geven wanneer een gebruiker probeert een niet-bestaande pagina te openen. Wat betekent not found? De 404-statuscode, of "Not Found"-fout, betekent dat de server de gevraagde bron niet kan vinden. 404-fouten kunnen om verschillende redenen optreden, waaronder:
-De gebruiker heeft de verkeerde URL ingetypt
-De gevraagde bron is verplaatst of verwijderd
-De server ondervindt technische problemen
Als u een 404-fout krijgt, is het belangrijk om te controleren of de URL die u probeert te openen correct is. Als de URL correct is, is de bron mogelijk verplaatst of verwijderd en moet u contact opnemen met de eigenaar van de website om het probleem op te lossen. Als de URL onjuist is, kan het zijn dat u hem gewoon verkeerd intypt.

Door Lathrop

Vergelijkbare artikelen

Wat is een 500 internal server error? :: Is SAP een CRM systeem?
Handige links