Huis > H > Hoe Krijg Je Tekst Onder Elkaar In Excel?

Hoe krijg je Tekst onder elkaar in Excel?

Terugloop toepassen in een cel

  1. Selecteer in een werkblad de cellen die u wilt opmaken.
  2. Klik op het tabblad Start in de groep Uitlijning op Terugloop. (In Excel voor het bureaublad kunt u ook de cel selecteren en vervolgens op Alt+ H + Wdrukken.) Notities:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik een hyperlink maken?

Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. In het vak Hyperlink invoegen typt of plakt u de koppeling in het vak Adres. Dienovereenkomstig, hoe werkt mailto? Klik op een click-to-call knop om bezoekers op mobiele apparaten te verbinden met een specifiek telefoonnummer. Mailto-links openen het invulscherm van het standaard e-mailprogramma van een bezoeker. Ze kunnen worden geconstrueerd om een e-mail te maken met een specifieke ontvanger, onderwerpregel en e-mailtekst.

Dus, hoe maak je een link actief?

In order to make a link active, you need to add the "active" class to the link's parent element. This can be done by adding the following code to the link's parent element:
Link Dienovereenkomstig, hoe pdf openen in excel? Het antwoord op deze vraag hangt af van welke versie van Excel u gebruikt. Als u Excel 2010 of later gebruikt, kunt u een PDF-bestand rechtstreeks in Excel openen. Klik gewoon op het tabblad Bestand en vervolgens op Openen en selecteer het PDF-bestand dat u wilt openen. Gebruikt u een eerdere versie van Excel, dan moet u het PDF-bestand eerst openen in Adobe Acrobat of een andere PDF-viewer, en vervolgens de inhoud kopiëren en plakken in een Excel-spreadsheet.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik een PDF-bestand opslaan als jpg?

PDF converteren naar JPG met Acrobat

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.
Wat dit betreft, kun je een pdf-bestand in word invoegen? Tijdens het werken aan je Word document, klik je op “Invoegen” > “Object”. In het objectdialoogvenster klik je op “Bestand gebruiken” en klik daarna op “Bladeren” om de PDF te vinden die je wilt invoegen. Klik op “Invoegen”.

Je kunt ook vragen hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen tot één rij met formule 2

  1. Selecteer een lege cel en voer de formule in = CONCATENATE (TRANSPONEREN (A1: A10 & "")), en markeer TRANSPONEREN (A1: A10 & "") in de formule.
  2. pers F9 toets om het markeringsgedeelte van de formule om te zetten in waarden.
Dienovereenkomstig, hoe moet je cellen samenvoegen in word? Om cells in Word te mergen, ga je naar het tabblad 'Pagina-opmaak'. In de groep 'Celopmaak' klik je op de knop 'Cells samenvoegen'. Er verschijnt dan een menu met opties om cells temerge: 'Cells samenvoegen', 'Horizontaal samenvoegen', 'Verticaalsamenvoegen' of 'Alles samenvoegen'.

Hoe cellen samenvoegen in Excel Mac?

Om cel samenvoegen in Excel Mac, moet u eerst twee of meer aaneengesloten cellen selecteren die u wilt samenvoegen.
Klik vervolgens op 'Cellen samenvoegen & centreren' in het tabblad 'Opmaak' in de groep 'Samenvoegen & centreren'.

Door Streetman Laplume

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je decimalen weg in Excel? :: Hoe een afbeelding vastzetten in Excel?
Handige links