Huis > H > Hoe Sla Je Een Excel Document Op Als Pdf?

Hoe sla je een Excel document op als PDF?

Een Excel-bestand converteren naar een PDF:

Selecteer het bestand en open het in Microsoft Excel. Een Excel-spreadsheet converteren naar een PDF: Klik in Windows op het tabblad Acrobat en klik vervolgens op “Create PDF” (PDF maken).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe zet ik een excel-bestand om in een pdf-bestand?

Een Microsoft Excel-bestand online converteren naar PDF

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep een bestand naar de dropzone. Selecteer het XLS- of XLSX-bestand dat je naar PDF-indeling wilt converteren. Nadat je het Excel-blad hebt geüpload, converteert Acrobat het automatisch naar de PDF-bestandsindeling.
Waarom kan ik niet opslaan als PDF? Zoek Acrobat.exe in de lijst met onlangs geblokkeerde apps. Klik op het plusteken (+) om Acrobat aan de lijst met toegestane apps toe te voegen. Acrobat DC is nu toegevoegd aan de lijst met toegestane apps. U kunt nu PDF-bestanden opslaan in Acrobat DC.

Hoe moet je een Excel-bestand opslaan?

Microsoft Excel gebruikt een bestandsformaat met de naam Binary Interchange File Format (BIFF) om gegevens op te slaan. BIFF is een binair bestandsformaat, wat betekent dat gegevens in binaire vorm worden opgeslagen. Wanneer u een Excel-bestand opslaat, wordt het bestand opgeslagen in BIFF-formaat.
BIFF kent twee verschillende bestandstypen:
1. Werkboek: Dit is het belangrijkste bestandstype dat Excel gebruikt. Het kan gegevens, formules, grafieken en andere informatie opslaan.
2. Werkblad: Dit bestandstype wordt gebruikt om een enkel werkblad op te slaan. Het kan alleen gegevens en formules opslaan en geen grafieken of andere informatie.
Wanneer u een Excel-bestand opslaat, moet u het altijd opslaan als een werkmap. Dit zorgt ervoor dat al uw gegevens in het bestand worden opgeslagen. Als u slechts een enkel werkblad hoeft op te slaan, kunt u het opslaan als een werkblad, maar dit wordt niet aanbevolen. Hoe zet je iets in een PDF-bestand? Er zijn een paar verschillende manieren om iets in een PDF-bestand te zetten. Eén manier is het gebruik van een PDF-editor, zoals Adobe Acrobat. Met Adobe Acrobat kunt u tekst, afbeeldingen en handtekeningen aan een PDF toevoegen. Een andere manier is het gebruik van een PDF-converter, zoals PDFelement. Met PDFelement kunt u een PDF converteren naar een bewerkbaar formaat, zoals Word of Excel. Vervolgens kunt u de gewenste inhoud aan het PDF-bestand toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Hoe kan ik 1 pagina uit een PDF-bestand opslaan?

Open het PDF-bestand in Acrobat DC. Kies “Pagina's indelen” > “Splitsen”. Geef aan hoe je het bestand wilt splitsen in een of meer bestanden. Een naam geven en opslaan: Klik op “Uitvoeropties” om te bepalen waar je het bestand opslaat, welke naam het krijgt en hoe het wordt gesplitst. Hoe krijg ik in Excel alles op 1 pagina? Aanpassen aan één pagina

  1. Klik op Pagina-indeling.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Pagina-instelling het tabblad Pagina.
  3. Selecteer onder Schaal aanpassen de optie Aanpassen.
  4. Als u uw document op één pagina wilt afdrukken, kiest u in de vakken Passend maken 1 pagina('s) breed bij 1 hoog.

Hoe kan ik een XLSX bestand openen?

XLS en XLSX bestanden zijn spreadsheets - rekenbladen - die gemaakt zijn met Microsoft Excel. Excel is een onderdeel van het kantoorpakket Microsoft Office. Dit soort bestanden kan worden geopend met Excel, maar ook met andere programma's. XLS is het bestandsformaat van Excel-versies tot Excel 2007. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je een excel bestand in word? De meest eenvoudige manier om een Excel-bestand in Word te krijgen, is door het te kopiëren en te plakken. Ga naar het Excel-bestand en selecteer de gegevens die u wilt kopiëren. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde gegevens en kies 'Kopiëren'. Ga daarna naar het Word-document en plak de gegevens met de rechtermuisknop en kies 'Plakken'.

Waarom moet ik een PDF eerst opslaan?

PDF's zijn een soort afbeelding van een document. Het document wordt vastgelegd in een bepaalde layout en kan niet meer worden aangepast. Wanneer je een PDF wilt bewerken, moet je deze opslaan als een ander bestandstype (bijvoorbeeld Word of een afbeelding).

Door Crelin Hyler

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een verwijderd Excel bestand terughalen? :: Wat is het beste gratis Office-pakket?
Handige links