Huis > H > Hoe Kan Ik Een Verwijderd Excel Bestand Terughalen?

Hoe kan ik een verwijderd Excel bestand terughalen?

Als je Excel-bestanden op je Bureaublad hebt aangemaakt en deze per ongeluk hebt verwijderd, dan kun je deze simpelweg vanuit de Prullenmand weer terugzetten: Open de Prullenbak > Zoek de verwijderde Excel-bestanden en klik hierop met de rechtermuisknop > Kies Terugzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Mensen vragen ook: waar staan autosave bestanden excel?

Maar als u vervolgens op de knop Document beheren klikt, komt u bij de optie Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen en bij de map UnsavedFiles van Office uit. Op deze locatie zult u ASD-bestanden aantreffen (AutoSaved Documents). Hoe krijg ik mijn verwijderde bestanden terug? Open de prullenbak op het bureaublad door erop te dubbelklikken of er met de rechtermuisknop op te klikken en Openen te kiezen. Zoek het bestand dat u wilt herstellen, klik er met de rechtermuisknop op en kies Herstellen. Hiermee zet u het bestand terug op zijn oorspronkelijke locatie op de computer.

Daarvan, waar staan niet opgeslagen bestanden?

Niet-opgeslagen bestanden worden meestal opgeslagen in een tijdelijke map op de harde schijf van uw computer. De exacte locatie van deze map hangt af van uw besturingssysteem en instellingen. In Windows staat de tijdelijke map bijvoorbeeld meestal in C:\Users[gebruikersnaam]\AppData\Lokaal_Temp. Bovendien, kan niet worden geopend omdat de bestandsindeling of de bestand extensie niet geldig is? Er zijn een paar mogelijke redenen voor deze fout:
1. Het bestandsformaat wordt niet ondersteund door de toepassing.
2. De bestandsextensie wordt niet herkend door de toepassing.
3. Het bestand is corrupt of beschadigd.
4. Het bestand is niet compatibel met het besturingssysteem.
5. Het bestand is niet compatibel met de hardware.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe kan je in OneDrive bestanden en mappen verwijderen en terugzetten?

Ga naar de OneDrive website en meld u aan met uw Microsoft-account of uw werk- of schoolaccount.

  1. Kies Prullenbak in het navigatiedeelvenster.
  2. Schakel de bestanden of mappen in die u wilt herstellen door naar elk item te wijzen en op het cirkeltje te klikken dat wordt weergegeven en klik vervolgens op Herstellen.
Daarvan, waar worden tijdelijke bestanden opgeslagen? Het tijdelijke bestand dat wordt gemaakt wanneer Word automatisch opslaan uitvoert, wordt opgeslagen in de map Temp, tenzij er geen geldige map Temp is. In dit geval slaat Word het tijdelijke bestand op in dezelfde map als waar het document wordt opgeslagen.

Dienovereenkomstig, waar kan je tijdelijke bestanden excel vinden?

Office kent een autosave functie. Met deze functie slaat je Powerpoint, Word of Excel zichzelf om de paar minuten automatisch op. Als deze functie aan staat kan je makkelijk bestanden terug vinden in de volgende map: C:\Users\AppData\Local\Microsoft\Office\UnsavedFiles'. Hoe niet opgeslagen PPT terughalen? Om een ongesaved PPT-bestand te herstellen, moet je het volgende doen:
1. Ga naar de locatie waar het bestand is opgeslagen. Dit is waarschijnlijk de map "Mijn documenten".
2. Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer "Herstellen van een vorige versie".
3. Selecteer het PPT-bestand in de lijst met herstelde bestanden en klik op "Openen".

Je kunt ook vragen kan ik wat in de prullenbak verwijderd is terug halen?

Er zijn twee manieren waarop u kunt nagaan wat er is verwijderd in de prullenbak. Als u de optie Historie hebt ingeschakeld in de prullenbak, kunt u de verwijderde bestanden opzoeken in de map Verwijderd. Als u de optie Historie niet hebt ingeschakeld, kunt u een eerdere versie van het bestand opvragen bij de provider.

Door Chara Boocock

Vergelijkbare artikelen

Hoe koppelen je een Excel bestand aan elkaar? :: Hoe sla je een Excel document op als PDF?
Handige links