Huis > H > Hoe Haal Ik Een Streep Door Mijn Tekst?

Hoe haal ik een streep door mijn tekst?

Doorhalen met dubbele streep toepassen of verwijderen.

  1. Selecteer de tekst die u wilt opmaken.
  2. Ga naar Start en selecteer het startpictogram voor het dialoogvenster Lettertype. en selecteer vervolgens het tabblad Lettertype.
  3. Selecteer Dubbele doorhalen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat doet Ctrl T in Excel?

CTRL+T (sneltoets voor formules tonen)

Er is een functie om in één keer alle formules op het scherm te tonen.
Hoe in Excel naar laatste rij gaan? Opmerking: Als u de laatste cel in een rij of kolom wilt selecteren, drukt u op End en drukt u vervolgens op pijl-rechts of pijl-omlaag.

Trouwens, hoe schrappen in word?

Er zijn een paar manieren om tekst te verwijderen in Microsoft Word:
1. Om een enkel teken te verwijderen, plaatst u uw cursor naast het teken en drukt u op de toets "Delete" op uw toetsenbord.
2. Om een woord te verwijderen, plaatst u uw cursor naast het woord en drukt u op de toets "Backspace" op uw toetsenbord.
3. Om een zin te verwijderen plaatst u de cursor aan het begin van de zin en drukt u tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "Shift". Hierdoor wordt de hele zin gemarkeerd. Druk op de "Delete" toets om de zin te verwijderen.
4. Om een alinea te verwijderen, plaatst u de cursor aan het begin van de alinea en drukt u tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "Shift". Hierdoor wordt de hele alinea gemarkeerd. Druk op de "Delete" toets om deze te verwijderen. Wat dit betreft, wat is control z? De controletoetsen zijn een reeks toetsen op een computertoetsenbord die snelkoppelingen bieden voor verschillende bewerkingen. De meest bekende is de sneltoets Control+C voor kopiëren, die in veel toepassingen wordt gebruikt.
De sneltoets Control+Z wordt gebruikt om de laatste bewerking ongedaan te maken. Dit is een zeer nuttige sneltoets, omdat u hiermee eventuele fouten snel ongedaan kunt maken. Als u bijvoorbeeld per ongeluk een bestand verwijdert, kunt u met Control+Z het verwijderen ongedaan maken.
Er zijn vele andere sneltoetsen, zoals Control+P voor afdrukken, Control+S voor opslaan en Control+O voor openen. Elke toepassing heeft zijn eigen set sneltoetsen, dus het is belangrijk om de documentatie te raadplegen van de toepassing die u gebruikt om te weten welke dat zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dienovereenkomstig, wat is doorgehaald?

doorhalen - regelmatig werkwoord uitspraak: door-ha-len 1. er een lijn doorheen zetten ♢ hij had zijn naam eerst opgeschreven en toen weer doorgehaald Regelmatig werkwoord: door-ha-len ik haal door (... Hoe zet je Scroll Lock uit? Scroll Lock uitschakelen

  1. Als uw toetsenbord geen Schuifvergrendelingstoets heeft, klikt u op uw computer op Start> Instellingen > Toegankelijkheid >Toetsenbord.
  2. Klik op de knop Schermtoetsenbord om deze in te zetten.
  3. Wanneer het schermtoetsenbord op het scherm verschijnt, klikt u op de toets ScrLk.

Bovendien, wat kun je met de formulebouwer?

Deze functie kan erg handig zijn bij kansberekeningen. Hoe ziet de formule eruit? Als het getal geen geheel getal is wordt het naar beneden afgerond. Of maak gebruik van de formulebouwer. Hoe zet je een waarde vast in Excel? Om een waarde in Excel vast te zetten, gebruik je de volgende formule: =ABS(celwaarde).
Dit zorgt ervoor dat de celwaarde niet meer verandert, ongeacht andere wijzigingen in de spreadsheet.

Hoe kun je snel navigeren naar een bepaalde cel?

Er zijn verschillende manieren om snel naar een bepaalde cel te navigeren. Als je bijvoorbeeld naar cel A1 wilt gaan, kun je gewoon op de "A1" -knop bovenaan het scherm klikken. Als je een bepaalde waarde in een cel wilt zoeken, kun je de "zoeken en vervangen"-functie gebruiken. Je kunt ook de "Ctrl + F" -toetsencombinatie gebruiken om naar een bepaalde waarde te zoeken.

Door Flan Sarda

Vergelijkbare artikelen

Wat doet F4 in Excel? :: Hoe kan ik mijn Excel bestand delen?
Handige links