Huis > I > Is Niet Leeg Excel?

Is niet leeg Excel?

Soms moet u controleren of een cel leeg is, in het algemeen omdat u niet wilt dat een formule een resultaat weergeeft zonder invoer. In dit geval gebruiken we ALS met de functie ISLEEG: =ALS(ISLEEG (D2);"Leeg";"Niet leeg")

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe bereken je een procent in excel?

Percentages berekenen

  1. Klik op een lege cel.
  2. Typ =42/50 en druk op Return. Het resultaat is 0,84.
  3. Selecteer de cel met het resultaat uit stap 2.
  4. Klik op het tabblad Start op . Het resultaat is 84,00%, het percentage juiste antwoorden in de toets.
Welke formule gebruiken in Excel? U kunt een eenvoudige formule maken om waarden op uw werkblad op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen of te delen. Eenvoudige formules beginnen altijd met een gelijkteken (=), gevolgd door constanten (getalwaarden) en rekenoperatoren, zoals plus (+), min (–), een asterisk (*) of een deelteken (/).

Wat is quotiënt en product?

De termen quotiënt en product worden vaak gebruikt in de wiskunde, vooral in de rekenkunde. Het quotiënt is het antwoord op een deling, terwijl het product het antwoord is op een vermenigvuldiging. Als iemand je bijvoorbeeld vraagt wat 10 gedeeld door 5 is, dan is het antwoord 2 (het quotiënt). Als iemand je vraagt wat 5 vermenigvuldigd met 2 is, is het antwoord 10 (het product). Wat betekent apenstaartje in Excel formule? Een apenstaartje is een verwijzing naar een cel die één rij boven of één kolom links staat van de cel waarnaar wordt verwezen. Bijvoorbeeld, als cel A1 de waarde 5 bevatte en cel B1 de waarde 3, dan zou de formule =A1+B1 8 opleveren. Als de formule echter werd geschreven als =A1+aapstaart, zou deze 5 opleveren, omdat dat de waarde is in de cel één rij erboven.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, waarom zie ik de formule in excel?

Schakel op het tabblad Beveiliging het selectievakje Verborgen uit. Klik op Formules en klik vervolgens op Formules weergeven om te schakelen tussen het weergeven van formules en resultaten. Je kunt ook vragen hoeveel keer komt een getal voor excel? Tellen hoe vaak één bepaalde waarde voorkomt door de AANTAL. ALS-functie te gebruiken. Gebruik de functie AANTAL. ALS om te tellen hoe vaak een specifieke waarde voorkomt in een reeks cellen.

Mensen vragen ook: hoe werkt de functie aantal als?

ALS, een van de statistische functies, om het aantal cellen te tellen die voldoen aan een criterium, bijvoorbeeld om te tellen hoe vaak een bepaalde plaats voorkomt in een lijst met klanten. Simpel gezegd betekent AANTAL. ALS: =AANTAL. Hoe aantal cellen tellen Excel? Om het aantal cellen in Excel te tellen, kunt u de functie AANTAL.CEL gebruiken. Om de functie te gebruiken, selecteert u de cellen waaruit u het aantal cellen wilt tellen en voert u de functie in =AANTAL.CEL(rij_nummer,kolom_nummer) .

Is niet gelijk aan 0 Excel?

In Excel, "does not equal 0" is een operator die controleert of een waarde niet gelijk is aan nul. Dit kan handig zijn bij het filteren van data, omdat u kunt zien welke rijen waarden bevatten die niet gelijk zijn aan nul.

Door Daney

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een AutoSom in Excel? :: Welke syntaxis gebruik je voor het berekenen van het totaal van een Celbereik?
Handige links