Huis > H > Hoe Doe Je Vermenigvuldigen In Excel?

Hoe doe je vermenigvuldigen in Excel?

Getallen in een cel vermenigvuldigen

Gebruik de rekenkundige operator * (vermenigvuldigen) om deze taak uit te voeren. Als u bijvoorbeeld =5*10 in een cel typt, wordt in de cel het resultaat 50 weergegeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is maal in rekenen?

Als je een keersom maakt, ga je de getallen met elkaar vermenigvuldigen. Je hebt 4 keer een zakje van 3 snoepjes. Hier kun je de keersom bij maken: 4 x 3 = 12. Dit is een lange erbijsom en het duurt lang om dit uit te rekenen. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik rekenen met excel? Selecteer een cel naast de getallen die u wilt optelen, klik op AutoSom op het tabblad Start, druk op Enter (Windows) of Return (Mac) en dat is alles! Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Vervolgens, hoe kun je een cel splitsen in excel?

Om een cel in excel te splitsen, selecteert u eerst de cel die u wilt splitsen. Klik vervolgens op de knop "Splitsen" op het tabblad "Home". Er verschijnt een splitsing in de cel en u kunt deze slepen naar de plaats waar u de cel wilt splitsen. Dus, hoe werkt autosom in excel? Autosom werkt in excel door automatisch een nieuw blad aan te maken voor elke invoer in een opgegeven bereik. Dit is handig om gegevens in de tijd bij te houden of om snel een groot aantal bladen aan te maken zonder elk blad handmatig aan te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Wat is de betekenis van vermenigvuldigen?

vermenigvuldigen - Werkwoord 1. (wiskunde) het herhaald optellen van een getal; een rekenkundige bewerking waarvan de uitkomst het product wordt genoemd ♢ Het vermenigvuldigen van twee met drie geeft als resultaat zes. Wat dit betreft, hoe maak je een deling in excel? Methode 2 om te delen in Excel

Ga met de muis naar cel A3. Typ vervolgens “+” en klik daarna met de muis op cel A1. Typ nu “/” en ga met de muis naar cel A2. In cel A3 staat nu de formule “+A1/A2”.

Hoe noem je vermenigvuldigen?

Het resultaat van de vermenigvuldiging, het getal 432, is het product van vermenigvuldiger 18 en vermenigvuldigtal 24. Omdat vermenigvuldigen commutatief is, 18 × 24 = 24 × 18, worden vermenigvuldiger en vermenigvuldigtal beide ook wel met factor aangeduid. Dienovereenkomstig, wat is de vermenigvuldigingsfactor? De multiplier is een maatstaf die aangeeft hoe groot de economische effecten van een verandering in de overheidsuitgaven of -inkomsten zijn.

Je kunt ook vragen is vermenigvuldigen keer of plus?

De vraag "You can also ask is multiplication times or plus?" is niet eenduidig te beantwoorden. Er is geen standaardantwoord op deze vraag.

Door Nimocks

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Somproduct Excel? :: Waarom werkt sommen als niet?
Handige links