Huis > W > Waarom Geeft Mijn Formule In Excel Geen Resultaat?

Waarom geeft mijn formule in Excel geen resultaat?

Als de formule niet de waarde weergeeft, gaat u als volgt te werk: Zorg ervoor dat Excel zo is ingesteld dat formules worden weergeven in uw spreadsheet. Hiervoor selecteert u het tabblad Formules en selecteert u in de groep Formules controleren de optie Formules tonen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, wat betekent ### in excel?

In Microsoft Excel wordt ##### weergegeven in een cel als een kolom te smal is om de volledige inhoud van de cel weer te geven. Hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten? Weergaveopties voor dit werkblad

Formules in cellen weergeven in plaats van de berekende resultaten Geeft de formules weer in cellen in plaats van de waarden die de formules produceren. Pagina-einden weergeven Geeft pagina-einden weer die automatisch zijn ingesteld door Excel.

Wat betekent apenstaartje in Excel formule?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen. Een apenstaartje in een Excel-formule kan gewoon verwijzen naar het gebruik van het tilde-teken (~) om een celverwijzing aan te geven, zoals in de voorbeeldformule =A1~. Dit is een relatief gebruikelijke praktijk en volkomen geldig. Sommige mensen beschouwen echter elk gebruik van het tilde-teken in een formule als een apenstaartje, ongeacht het doel ervan. Anderen beschouwen elk niet-standaard of onconventioneel gebruik van een formule als een apenstaartje. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen wat hij of zij beschouwt als een apenstaartje in een Excel-formule. Hoe maak je een rekensom in Excel? In Excel kunt u op verschillende manieren berekeningen uitvoeren. U kunt de ingebouwde functies gebruiken, formules maken of celverwijzingen gebruiken.
Om een functie te gebruiken, selecteert u de cel waarin u het resultaat van de berekening wilt invoeren. Klik vervolgens op het tabblad Formules en selecteer een functie uit de lijst. Om bijvoorbeeld de som van een reeks cellen te berekenen, selecteert u de functie SUM.
Om een formule te maken, selecteert u de cel waarin u het resultaat van de berekening wilt invoeren. Typ vervolgens een gelijkheidsteken (=) gevolgd door de cellen die u in de berekening wilt opnemen, gescheiden door een plusteken (+). Om bijvoorbeeld de som van de cellen A1 en A2 te berekenen, typt u =A1+A2.
U kunt ook celverwijzingen in uw formules gebruiken. Hiervoor selecteert u de cel waarin u het resultaat van de berekening wilt invoeren. Typ vervolgens een gelijkheidsteken (=) gevolgd door de celverwijzing die u wilt gebruiken. Om bijvoorbeeld de som van de cellen A1 en A2 te berekenen, typt u =A1+A2.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom staat er #waarde in Excel?

corrigeren. #WAARDE! is voor Excel een manier om te zeggen: 'Er is iets mis met de manier waarop u de formule typt. Of er is iets mis met de manier waarop u naar de cellen verwijst. Hoe formule vastzetten in Excel? Je kunt in Excel delen van een formule vastzetten door gebruik te maken van het dollarteken ($). Deze zet je voor de verwijzing die je vast wil zetten. Stel je hebt de formule =A1+B1 en je wil deze naar rechts doortrekken, maar niet dat hij de A aanpast. Dan kan dat door de formule =$A1+B1 te gebruiken.

Mensen vragen ook: hoe telt excel automatisch op?

Selecteer een cel onder of naast de getallen die u wilt optellen, klik op AutoSom op het tabblad Start en druk vervolgens op Enter. Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen. Dus, waar vind ik gegevensvalidatie in excel? In Excel, data validation is found under the 'Data' tab, in the 'Data Tools' group. Here you can select 'Data Validation' to open the Data Validation dialog box.

Men kan zich ook afvragen: welke syntaxis gebruik je voor het berekenen van het totaal van een celbereik?

De volgende syntax kan gebruikt worden om het totaal van een celbereik te berekenen: =SOM(van_cel:tot_cel).

Door Trant Brizendine

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt verschuiving in Excel? :: Hoe werkt Somproduct Excel?
Handige links