Huis > W > Waar Of Niet Waar Excel?

Waar of niet waar Excel?

De ALS functie in Excel voert een logische vergelijking tussen twee waarden uit. Het resultaat van de ALS functie (IF) is WAAR (TRUE) of ONWAAR (FALSE). We kunnen bijvoorbeeld testen of de waarde in cel B2 groter is dan de waarde in cel A2. Zo ja, dan is het resultaat WAAR, zo niet, dan is het resultaat ONWAAR.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoeveel voorwaarden kun je toevoegen in een als voorwaarden functie?

Met de functie ALS. VOORWAARDEN kunt u maximaal 127 verschillende voorwaarden testen. Bovendien, wat doet som als? De SOM. ALS formule wordt gebruikt om getallen in een kolom bij elkaar op te tellen wanneer in een andere kolom aan een specifieke voorwaarde wordt voldaan.

Hoe bereken je een procent in Excel?

Om een percentage te berekenen in Excel gebruikt u de volgende formule:
=getal/totaal*100
Als u bijvoorbeeld 10 getallen in een bereik hebt en u wilt het percentage van die getallen berekenen dat groter of gelijk is aan 5, gebruikt u de volgende formule:
=COUNTIF(range,">=5")/10*100
Dit geeft een resultaat van 50%, wat betekent dat 50% van de getallen in het bereik groter dan of gelijk aan 5 is. Dus, hoe bereken je het aantal in excel? In Excel kun je een getal op een paar verschillende manieren berekenen. Eén manier is het gebruik van de SUM-functie. Met deze functie kunt u een reeks cellen optellen. Een andere manier is om de functie GEMIDDELD te gebruiken. Met deze functie kunt u het gemiddelde nemen van een reeks cellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, waar onwaar excel kleur?

Als de waarde “rood” is, geef de waarde X

Met andere woorden, we controleren cellen in een bepaalde kolom en geven een vastgestelde waarde terug als de kleur rood is. Het resultaat is WAAR als de waarde rood is en ONWAAR als de waarde anders is dan rood.
Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Is niet gelijk aan Excel formule?

Selecteer een cel naast de kolom waarvan u de waarde wilt zoeken en typ deze formule = ALS (A1 = 0, "Gelijk", "Niet gelijk"), druk op Enter -toets en sleep de vulgreep omlaag om de cellen met formule te vullen. En nog een vraag, welke van onderstaande functies geeft het totaal van de waardes die aan een bepaald criterium voldoen? De functie SUMIF geeft het totaal van de waarden die voldoen aan een bepaalde criteria.

Wat is een niet functie?

Een niet-fictie is een soort literatuur die feiten weergeeft. Dit kan een beschrijving zijn van een historische gebeurtenis, een wetenschappelijk onderwerp of een how-to gids. Soms is een niet-fictie boek geschreven door een deskundige op het gebied, maar dit is niet altijd het geval. Een niet-fictie boek kan ook een collectie van artikelen zijn die bij elkaar zijn gebracht door een uitgever.

Door Eulalia

Vergelijkbare artikelen

Wat is de Vulgreep in Excel? :: Hoe maak je een goede checklist?
Handige links