Huis > H > Hoe Zet Je Tekst Verticaal In Excel?

Hoe zet je tekst verticaal in Excel?

De tekstrichting wijzigen in een cel

  1. Selecteer een cel, rij, kolom of bereik.
  2. Selecteer Start > Richting. en selecteer een optie. U kunt uw tekst omhoog, omlaag, rechtsom of linksom draaien of tekst verticaal uitlijnen:

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe excel draaien?

Tabel omdraaien in Excel

  1. Selecteer en kopieer je tabel.
  2. Klik met je cursor op een lege cel waar je je nieuwe omgedraaide tabel wilt plaatsen.
  3. Ga naar het tabblad Start > Klik op het pijltje onder 'Plakken' > Kies voor de optie Transponeren.
Wat is de definitie van een kolom? kolom - Zelfstandignaamwoord 1. (bouwkunde) een vrijstaand steunpunt van hout, steen, beton of metaal, vergelijk zuil ♢ De kolommen stonden vlak voor de gevel van het gebouw. 2. (typografie) elk van de naast elkaar staande vakken van een in de lengte verdeelde bladzijde

Je kunt ook vragen is het de of het kolom?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke context en situatie. In het algemeen kun je, als je niet zeker weet welk woord je moet gebruiken, vragen of het de "kolom" of de "rij" is. In de meeste gevallen zal het antwoord de kolom zijn. Trouwens, hoe maak ik een kolom in word? Er zijn een paar verschillende manieren om een kolom te maken in Word. Eén manier is om het gereedschap Kolommen op het tabblad Paginaopmaak te gebruiken. U kunt ook het gereedschap Tabellen gebruiken om een tabel met twee of meer kolommen te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe Afdrukbereik bepalen Excel?

Een of meer afdrukgebieden instellen

  1. Selecteer in het werkblad de cellen die u wilt definiëren als het afdrukgebied.
  2. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Afdrukgebieden klik vervolgens op Afdrukgebied instellen.
Bovendien, hoe zet je de bovenste regel vast in excel? Vastzetten van de bovenste rij met de titel: Klik op Bovenste rij blokkeren. Vastzetten van meerdere rijen: Klik eerst in de eerste cel onder de rijen die u geblokkeerd wilt hebben. Klik vervolgens op Titelblokkering en de rijen boven deze cel blijven vaststaan. Vastzetten van een kolom: Klik op Eerste kolom blokkeren.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Wat is subtotaal en totaal? Subtotaal en totaal zijn twee begrippen die vaak door elkaar worden gebruikt, maar er is een verschil tussen de twee. Subtotaal is het bedrag dat je krijgt als je alle prijzen van de afzonderlijke items in een aankoop bij elkaar optelt. Totaal is het bedrag dat je krijgt als je het subtotaal van een aankoop optelt, met inbegrip van eventuele bijkomende kosten zoals verzendkosten of belastingen.

Wat is Aantalarg in Excel?

Numberarg is een functie in Excel die het aantal argumenten telt dat aan een functie wordt doorgegeven. Het is handig om te gebruiken wanneer u niet weet hoeveel argumenten een bepaalde functie verwacht.

Door Perusse Ayola

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt transponeren in Excel? :: Wat is een rij in Excel?
Handige links