Huis > H > Hoe Werkt Transponeren In Excel?

Hoe werkt transponeren in Excel?

U kunt als volgende celinhoud transponeren:

  1. Kopieer het celbereik.
  2. Selecteer de lege cellen waar u de getransponeerde gegevens wilt plakken.
  3. Klik op het tabblad Start op het pictogram Plakken en selecteer Transponeren plakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe wissel je kolommen in Excel?

Wissel eenvoudig twee willekeurige celinhoud met slechts enkele klikken

  1. (1) klik op de eerste. knop in de Wisselbereik 1 om de cellen te selecteren die u wilt verwisselen.
  2. (2) klik op de tweede. knop van Wisselbereik 2 om de cellen te selecteren waarmee u wilt wisselen.
  3. (3) Klik op het OK knop.
Hoe voeg je een kolom toe in Excel? Cellen invoegen
  1. Selecteer de cel of het cellenbereik rechts van of boven de locatie waar u extra cellen wilt invoegen.
  2. Houd Control ingedrukt, klik op de geselecteerde cellen en klik vervolgens in het snelmenu op Invoegen.

Hoe overbodige rijen en kolommen verwijderen?

Er zijn veel manieren om onnodige rijen en kolommen uit een gegevensverzameling te verwijderen. Eén manier is het gebruik van het drop-commando in R. Dit commando verwijdert alle rijen en kolommen met ontbrekende waarden. Een andere manier is het commando subset. Dit commando zal de gegevens subseteren op basis van een bepaald criterium. Als u bijvoorbeeld alle rijen met een waarde 0 in de eerste kolom wilt verwijderen, gebruikt u de opdracht subset als volgt: subset(data, data[,1] != 0). Vervolgens, waarom kan ik geen kolom invoegen excel? Wanneer u in Excel een kolom invoegt, verschuiven alle cellen in de kolom rechts van het invoegpunt om ruimte te maken voor de nieuwe kolom. Als er niet genoeg ruimte is om de kolom in te voegen, krijgt u een foutmelding. Om een kolom in te voegen, selecteert u eerst de kolom waarin u de nieuwe kolom wilt hebben. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de kolomkop en selecteer "Invoegen".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Vervolgens, hoe moet je transponeren?

Dit is vaak het geval bij blaasinstrumenten. Transponeren doe je door als eerste te bepalen hoeveel tonen je omhoog of omlaag wilt. Hiervoor pak je de eerste noot van het liedje en kijk je naar welke hogere of lagere noot je wil transponeren. Bijvoorbeeld van C naar D. Dienovereenkomstig, is kolom horizontaal of verticaal? Een tabel bestaat uit rijen en kolommen. Bij een rij gaat het om de horizontale hokjes van links naar rechts. Bij een kolom gaat het om de verticale hokjes van boven naar beneden.

Hoe zet ik meerdere rijen vast in Excel?

Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren. Bovendien, hoe 2 kolommen wisselen excel? Als je twee kolommen wilt wijzigen in Excel, ga je naar het tabblad 'Start' in de werkbalk bovenaan het scherm. Daar vind je de optie 'Kolommen wijzigen'. Als je daarop klikt, verschijnt er een venster met daarin de mogelijkheid om de kolommen te wijzigen.

Hoe voeg ik 2 kolommen samen in Excel?

Om twee kolommen samen te voegen in Excel, moet je de gegevens van beide kolommen kopiëren en plakken in een nieuwe kolom. Selecteer vervolgens de kolommen die je wilt samenvoegen en klik op 'Kolommen samenvoegen' in het tabblad 'Start' van het lint.

Door Tara

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet meer scrollen? :: Hoe zet je tekst verticaal in Excel?
Handige links