Huis > W > Waar Onwaar Vinkje Excel?

Waar onwaar vinkje Excel?

Het besturingselement "Selectievakje" heeft de keuze tussen twee waarden. Het is of WAAR, of het is ONWAAR. Wanneer het WAAR is, is het aangevinkt. Wanneer het ONWAAR is, is het niet aangevinkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet je een kruisje in een vakje in Word?

Klik in het document op het selectievakje. Klik op het tabblad Ontwikkelaars op Eigenschappen. Selecteer in het dialoogvenster Eigenschappen van inhoudsbesturingselement de optieWijzigen naast Ingeschakeld symbool. Zoek in het vak Symbool naar een symbool. Wat is Wisselknop? Met wisselknoppen wordt een ingeschakelde of uitgeschakelde status aangegeven wanneer op de knop wordt geklikt.

Hoe vervolgkeuzelijst maken Excel?

Om een vervolgkeuzelijst in Excel te maken, moet u eerst een lijst maken van de items die u in het vervolgkeuzemenu wilt laten verschijnen. Dit kunt u doen door een nieuwe kolom te maken in uw Excel-spreadsheet en de gewenste items in te voeren in elke cel van de kolom. Zodra u de lijst hebt gemaakt, moet u de cel selecteren waarin u het keuzemenu wilt laten verschijnen. Klik vervolgens op het tabblad "Gegevens" in het Excel-lint en klik op de knop "Gegevensvalidatie". In het dialoogvenster "Gegevensvalidatie" selecteert u de optie "Lijst" in het keuzemenu "Toestaan". Klik vervolgens op de knop "Bron" en selecteer het cellenbereik met de lijst die u hebt gemaakt. Klik tenslotte op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen en het dialoogvenster te sluiten. Hoe een checklist maken? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een checklist te maken hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Hier zijn echter een paar tips om in gedachten te houden die je zullen helpen een effectieve checklist te maken:
1. Houd het eenvoudig. Een checklist moet gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn, dus vermijd het toevoegen van te veel items of het te ingewikkeld maken.
2. Wees specifiek. Vermeld details over wat er moet gebeuren, wanneer het moet gebeuren en wie verantwoordelijk is voor elke taak.
3. Gebruik een formaat dat voor u werkt. U kunt een checklist maken met behulp van een tekstverwerkingsprogramma, een spreadsheet of zelfs een eenvoudig stuk papier.
4. Maak hem flexibel. Geef uzelf de mogelijkheid om naar behoefte punten toe te voegen, te verwijderen of te herschikken.
5. Gebruik hem regelmatig. Een checklist is alleen nuttig als u hem daadwerkelijk gebruikt, dus zorg ervoor dat u hem vaak raadpleegt en zo nodig bijwerkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"") Dus, hoe werkt gegevensvalidatie in excel? ExcelGegevensvalidatie

Stap voor stap

  1. Selecteer de cellen die u een beperking via een keuzelijst wilt opleggen.
  2. Hierna kiest u voor de tab Gegevens ⇒ Kies vervolgens voor ⇒ Gegevensvalidatie.
  3. Een menu opent zich.
  4. Bij Bron dient u de toegestane waarden in te vullen.
  5. Druk op OK.

Daarvan, wat als excel kleur?

Het beste antwoord

Het werkt als volgt: 1) Selecteer de cel die straks rood of groen moet kleuren, ik ga er in dit voorbeeld vanuit dat het cel C2 is. 2) Kies bovenin het menu de optie "Opmaak". 3) Kies nu vervolgens "Voorwaardelijke opmaak...". 4) Kies bij "Voorwaarde 1" vervolgens "Formule is" uit de dropdown lijst.
Dus, hoe maak je een kruisje in word? Om een kruis in Microsoft Word te maken, ga je naar het tabblad Insert en klik je in de groep Symbols op het symbool Symbolen. In het Symbolen venster selecteer je het symbool dat je wilt invoegen. Je kunt ook het alt-nummer voor het symbool selecteren in de Symbolen tabel. Als je klaar bent, klik je op Insert.

Mensen vragen ook: hoe maak ik een afvinklijst in word?

Er zijn een aantal manieren waarop u een checklist in Microsoft Word kunt maken.
Een van de eenvoudigste methoden is om een nieuwe lijst aan te maken met behulp van de lijstfunctie. Klik hiervoor op het tabblad Invoegen en vervolgens op Lijst. Er zal een drop-down menu verschijnen met verschillende lijstopties. Selecteer vervolgens Aangepaste lijst. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen waarin u de lijstitems kunt invoeren. Voer elk item in op een nieuwe regel en klik vervolgens op OK.
Een andere optie is om een tabel te maken met twee kolommen. In de linkerkolom kunt u de verschillende stappen of taken invoeren en in de rechterkolom kunt u aangeven of de taak is voltooid of niet. Om een tabel te maken, klikt u op het tabblad Invoegen en vervolgens op Tabel. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen waarin u het aantal kolommen en rijen kunt selecteren. Selecteer het aantal kolommen en rijen dat u nodig hebt en klik vervolgens op OK.
Een andere optie is om een hyperlink naar een online checklist te maken. Dit kan handig zijn als u de checklist met anderen wilt delen

Door Ermanno Kuhry

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je de sinus in Excel? :: Hoe selecteer je meerdere rijen in Excel?
Handige links