Huis > H > Hoe Voeg Je Een Extra Kolom Toe In Excel?

Hoe voeg je een extra kolom toe in Excel?

Een kolom invoegen of verwijderen

  1. Selecteer een willekeurige cel in de kolom en ga dan naar Start > Invoegen > Bladkolommen invoegenof Bladkolommen verwijderen.
  2. Of klik met de rechtermuisknop op de bovenkant van de kolom en selecteer Invoegen of Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Hoe Afdrukbereik bepalen Excel? Een of meer afdrukgebieden instellen

  1. Selecteer in het werkblad de cellen die u wilt definiëren als het afdrukgebied.
  2. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Afdrukgebieden klik vervolgens op Afdrukgebied instellen.

Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel?

Er zijn een paar manieren om van twee cellen één cel te maken in Excel. Eén manier is het gebruik van de CONCAT-functie. De CONCAT-functie neemt twee of meer tekenreeksen en voegt ze samen tot één tekenreeks. Bijvoorbeeld, als u de tekenreeks "Hallo" in een cel hebt en "Wereld" in een andere cel, kunt u de CONCAT-functie gebruiken om ze samen te voegen tot één cel, zoals dit: =CONCAT(A1," ",B1). Dit zou de tekenreeks "Hallo Wereld" in de cel zetten waar de CONCAT-functie in staat.
Een andere manier om van twee cellen één cel te maken is door de & operator te gebruiken. De & operator is een aaneenschakelingsoperator die twee strings samenvoegt tot één string. Als je bijvoorbeeld de tekenreeks "Hallo" in een cel hebt en "Wereld" in een andere cel, kun je de & operator gebruiken om ze samen te voegen tot een cel zoals dit: =A1&""+B1. Hierdoor komt de tekenreeks "Hallo Wereld" in de cel waar de & operator staat.
Nog een manier om van twee cellen één cel te maken is door de TEXTJOIN-functie te gebruiken. De TEXTJOIN functie is een nieuwe functie in Excel die twee of meer tekenreeksen samenvoegt tot één tekenreeks. Bijvoorbeeld, als je de tekenreeks "Hallo" in een cel hebt en "Wereld" in een andere cel, kun je de TEXTJOIN-functie gebruiken om ze samen te voegen in een cel als volgt: =TEXTJOIN(" ",TRUE,A1,B1). Hierdoor komt de tekst "Hello World" in de cel waar de TEXTJOIN-functie staat. Waar zit tekstterugloop? Tekst backtracking is het proces van terugkeren naar een vorig punt in een tekstdocument om een wijziging of correctie aan te brengen. Dit kan handmatig gebeuren, door terug te scrollen door het document naar de gewenste locatie, of met de zoek- of "ga naar"-functie van een tekstverwerker.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe maak ik van 1 kolom 2 kolommen in Excel?

Om deze tekst in 2 kolommen te zetten ga je als volgt te werk:

  1. Stap1: Selecteer de kolom met de tekst die je wil splitsen (klik op de kolomkop).
  2. Stap2: Ga in het lint naar gegevens>Hulpmiddelen voor gegevens >Tekst naar kolommen.
  3. Stap 3: Doorloop de wizard.
  4. Stap 4: Als je de wizard voltooid hebt ben je klaar!
Men kan zich ook afvragen: hoe haal je spatie weg in excel? Selecteer de tekst waarvan je de spaties wilt verwijderen; Typ de volgende sneltoets-combinatie: CONTROL + H; Zoek alles met een spatie en vervang het voor niets.

Bovendien, hoe moet je cellen samenvoegen in word?

Cellen samenvoegen

Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Selecteer Indeling > Cellen samenvoegen. Als u het samenvoegen ongedaan wilt maken, selecteert u de cellen en vervolgens Samenvoeging van cellen opheffen.
Men kan zich ook afvragen: hoe draai ik een tekst? In een aantal gevallen kan het handig zijn om een tekst te kunnen "spinnen", oftewel het automatisch aanpassen van bepaalde woorden of zinnen in een tekst. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een unieke versie van een bepaalde tekst te genereren, zonder dat de inhoud van de tekst verandert. Er zijn verschillende manieren om een tekst te spinnen, maar de meeste mensen maken gebruik van een spintax-generator.

Dienovereenkomstig, hoe tekst in tabel verticaal?

De tekst in een tabel kun je verticaal uitlijnen door de optie "verticale uitlijning" in het tabelmenu te selecteren.

Door Eggleston

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je een tabel? :: Hoe rijen en kolommen omdraaien Excel?
Handige links