Huis > I > Is Niet Gelijk Aan In Excel?

Is niet gelijk aan in Excel?

Selecteer een cel naast de kolom waarvan u de waarde wilt zoeken en typ deze formule = ALS (A1 = 0, "Gelijk", "Niet gelijk"), druk op Enter -toets en sleep de vulgreep omlaag om de cellen met formule te vullen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe nul laten staan in Excel?

Nulwaarden weergeven of verbergen

  1. Klik op Bestand > Opties > Geavanceerd.
  2. Selecteer een werkblad onder Weergaveopties voor dit werkblad en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit: Schakel het selectievakje Een nul weergeven in cellen met een nulwaarde in als u nulwaarden (0) in cellen wilt weergeven.
Bovendien, hoe filter je op kleur in excel? Klik in een bereik van cellen of in een tabelkolom op een cel die de celkleur, de tekenkleur of het pictogram bevat waarop u wilt filteren. in de kolom met de inhoud die u wilt filteren. Selecteer onder Filter in het snelmenu Op kleur de optie Celkleur, Tekenkleur of Celpictogram en klik vervolgens op een kleur.

Hoe kleur je cellen in Excel?

Er zijn een paar manieren om cellen te kleuren in Excel. De eerste manier is om de cellen die u wilt kleuren te markeren en vervolgens te klikken op de knop "vulkleur" in het tabblad Home. Dit opent een kleurenpalet waar u de kleur kunt kiezen die u wilt gebruiken.
Een andere manier om cellen te kleuren is door de voorwaardelijke opmaak te gebruiken. Met voorwaardelijke opmaak kunt u regels opstellen die cellen automatisch kleuren op basis van de gegevens in die cellen. U kunt bijvoorbeeld een regel instellen die cellen groen kleurt als de waarde in de cel groter is dan 10, en rood als de waarde kleiner is dan 10. Om voorwaardelijke opmaak in te stellen, selecteert u de cellen waarop u de regel wilt toepassen, gaat u naar het tabblad Home en klikt u op de knop "Voorwaardelijke opmaak". Dit opent het dialoogvenster Voorwaardelijke opmaak waarin u uw regels kunt instellen. Je kunt ook vragen hoe werkt countif excel? Countif is een functie in Excel waarmee u het aantal cellen kunt tellen dat aan een bepaald criterium voldoet. U kunt de functie Countif bijvoorbeeld gebruiken om het aantal cellen te tellen dat een bepaalde waarde bevat, of het aantal cellen dat groter of gelijk is aan een bepaalde waarde.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe vaak komt een bepaalde waarde voor in Excel?

Tellen hoe vaak één bepaalde waarde voorkomt door de AANTAL. ALS-functie te gebruiken. Gebruik de functie AANTAL. ALS om te tellen hoe vaak een specifieke waarde voorkomt in een reeks cellen. Dienovereenkomstig, hoe aantal cellen tellen excel? Klik op het tabblad Formules op Invoegen, wijs Statistisch aan en klik op een van de volgende functies:

  1. AANTALARG: Cellen tellen die niet leeg zijn.
  2. AANTAL: Cellen tellen die getallen bevatten.
  3. AANTAL. LEGE. CELLEN: Cellen tellen die leeg zijn.
  4. AANTAL. ALS: Cellen tellen die voldoen aan een bepaald criterium.

Daarvan, wat is criterium excel?

Het criterium in de vorm van een getal, expressie, celverwijzing of tekst op basis waarvan wordt bepaald welke cellen worden geteld. Een criterium kan bijvoorbeeld worden weergegeven als 32, ">32", B4, "appels" of "32". Hoe kan ik het aantal gefilterde rijen tellen? Om het aantal gefilterde rijen te Tellen, kunt u de volgende formule gebruiken:
=AANTAL.ALS(range, criterion1, criterion2, ...)
Deze formule telt het aantal rijen in een bereik dat voldoet aan alle opgegeven criteria.

Trouwens, wat is counta?

Counta is een functie in Excel die telt hoeveel cellen er in een bereik zijn dat niet leeg is.

Door Bartosch

Vergelijkbare artikelen

Kan pijltjes niet gebruiken in Excel? :: Hoe nul laten staan in Excel?
Handige links