Huis > W > Wie Kan Mijn Vriendenlijst Zien?

Wie kan mijn vriendenlijst zien?

Klik op Privacy bewerken. Klik achter Vriendenlijst op de grijze knop. Afhankelijk van wat er eerder ingesteld is, staat hier Openbaar, Vrienden, Vrienden behalve, Specifieke vrienden, Alleen ik, Aangepast of Beste vrienden. Klik op Alleen ik als u uw vriendenlijst voor iedereen wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan het dat ik niet alle gemeenschappelijke vrienden kan zien?

De gemeenschappelijke vrienden die je níet ziet, zijn dus personen die hun vriendenlijst eveneens voor jou en anderen (danwel iedereen) hebben afgeschermd. Waarom krijg ik een melding dat een bepaalde vriend zijn status heeft bijgewerkt? Dit komt doordat de betreffende vriend in je lijst 'Goede vrienden' staat. Daarvan, waarom zie ik geen vrienden op facebook? Het kan zo zijn dat je nog alleen maar feed krijgt van een beperkt groepje vrienden. Dit kan zo ingesteld zijn. Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt.

Dienovereenkomstig, wat ziet een ander op mijn facebook?

Er zijn een paar dingen die iemand kan zien op het Facebook-profiel van een andere persoon, afhankelijk van hun privacy-instellingen. Als iemand zijn privacy-instellingen heeft ingesteld op openbaar, dan kan iedereen op Facebook zijn profielinformatie, berichten en foto's zien. Als iemand zijn privacy-instellingen heeft ingesteld op alleen vrienden, dan kunnen alleen mensen die bevriend zijn met die persoon op Facebook zijn profielinformatie, berichten en foto's zien. Als iemand zijn privacy-instellingen heeft ingesteld op volledig privé, dan kan alleen die persoon zijn profielinformatie, berichten en foto's zien. Hoe zit het met gemeenschappelijke vrienden op Facebook? Er zijn een paar manieren om gemeenschappelijke vrienden te vinden op Facebook. De eerste manier is om naar iemands profiel te gaan en op het tabblad "Vrienden" te klikken. Van daaruit kunt u op de link "Wederzijdse vrienden" klikken om een lijst te zien van mensen die bevriend zijn met zowel u als de andere persoon.
Een andere manier om gemeenschappelijke vrienden te vinden is de zoekbalk van Facebook te gebruiken. Typ de namen van twee personen in en klik dan op het tabblad "Vrienden". Dit toont je een lijst van mensen die bevriend zijn met beide personen die je hebt gezocht.
Tot slot kunt u de Facebook grafiek zoeken gebruiken om gemeenschappelijke vrienden te vinden. Typ hiervoor "Vrienden van [persoon 1] en [persoon 2]" in de zoekbalk. Dit toont u een lijst van mensen die bevriend zijn met beide personen die u hebt gezocht.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wie zijn de 6 vrienden op Facebook?

Als je op je profiel op "friends" klikt, krijg je een lijst van iedereen in je netwerk, met de mensen waarmee je het meeste contact hebt bovenaan. Een willekeurige negen uit die lijst rouleren in het kadertje links op je profiel. Daarvan, hoe vaak kijkt iemand op mijn facebook? Helaas kan je niet zien wie er vaak op jouw profiel kijken, maar Facebook heeft wel een algoritme ingesteld waarmee je kan kijken wie je beste vrienden zijn. Dit is vaak gebaseerd op hoe vaak jij interacties hebt met vrienden of profielen van anderen.

Hoe kan ik mijn tijdlijn bekijken?

Ga naar je profielpagina ofwel je tijdlijndoor op jouw naam in de blauwe Facebook balk te klikken. Standaard wordt weergegeven hoe je openbare profiel eruit ziet. Klik op 'Bekijken als specifiek persoon', en vul de naam van een vriend in. Je ziet hoe jouw tijdlijn zichtbaar is voor deze persoon. Bovendien, kun je op facebook kijken zonder account? Ja, dat kan. Je kunt bepaalde pagina's op Facebook bekijken zonder een account aan te maken. Als je echter een account aanmaakt, kun je meer doen op Facebook, zoals foto's delen, vrienden toevoegen, berichten versturen en meedoen aan groepen.

Je kunt ook vragen hoe maak je iemand kennis op facebook?

Er zijn verschillende manieren waarop je iemand op Facebook kunt leren kennen. Je kunt bijvoorbeeld een vriendschapsverzoek sturen of een bericht sturen. Als je iemand op Facebook een bericht stuurt, kun je ervoor kiezen om anoniem te blijven of je echte naam te gebruiken.

Door Kissiah Curtice

Vergelijkbare artikelen

Waarom staat iemand bovenaan bij Messenger? :: Kan je Facebook verwijderen en Messenger behouden?
Handige links