Huis > H > Hoe Kan Ik Een Flv Bestand Afspelen?

Hoe kan ik een FLV bestand afspelen?

Open Windows Verkenner en ga naar het FLV-bestand dat je wilt afspelen. Sleep een FLV-bestand in FLV Player. Het FLV-bestand zal meteen worden geopend en beginnen met afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Welke mediaspeler voor Windows 10?

Windows Media Player 12 – beschikbaar als onderdeel van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10* – kan met meer soorten muziek en video overweg dan ooit, met inbegrip van Flip Video en niet-beschermde muziek uit uw iTunes-bibliotheek! Hoe veilig is VLC Media Player? Afgezien van zijn slanke functies is VLC-media honderd procent veilig voor u om te downloaden. Het is raadzaam om deze mediaspeler te downloaden van de goedgekeurde site. Hierdoor blijft u vrij van alle vormen van virussen.

Trouwens, kan vlc 4k afspelen?

Ja, VLC kan 4k-videobestanden afspelen. Open hiervoor VLC en ga naar Media > Bestand openen. Zoek en selecteer vervolgens het 4k-videobestand dat u wilt afspelen. VLC begint het videobestand af te spelen. Wat is een FLV bestand? Een FLV-bestand is een Flash-videobestand. Flash is een multimedia-platform dat wordt gebruikt om animatie, video en interactiviteit aan webpagina's toe te voegen. FLV-bestanden worden gebruikt om video te leveren via het internet met behulp van de Adobe Flash Player.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: wat is de beste mediaspeler voor pc?

VLC Media Speler

VLC Media Player is de meest populaire, flexibele en betrouwbare videospeler die gratis beschikbaar is voor het Windows-besturingssysteem. Het is open source-software die u de vrijheid geeft om probleemloos mediabestanden op VLC uit te voeren vanaf uw pc, cd of internet.
Wat is een goede mediaspeler voor PC? VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt (o.a. avi, mpeg, asf, wmv, mov, flash video, wma, mp3, ogg en aac). De speler is ook geschikt om streams (internet radio), audio cd's en dvd's af te spelen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik windows media player herstellen?

Dit doet u als volgt:

  1. Selecteer de Start-knop en typ vervolgens systeemherstel.
  2. Kies Een herstelpunt maken en vervolgens Systeemherstel in het deelvenster Systeemeigenschappen.
  3. Volg de aanwijzingen om het herstelpunt te kiezen van net voor de updateserie die het probleem leek te veroorzaken.
Welke bestanden speelt VLC player af? VLC-player is een gratis en open-sourcemediaspeler en -framework dat werd ontwikkeld door de VideoLAN-projectgroep. VLC-player kan veel verschillende audio- en videocodecs en bestandstypen afspelen, evenals DVD's, Audio CD's, VCD's en diverse streamingprotocollen.

Hoe werkt VLC player?

Volgens de officiële website van VLC player werkt het door "een stap-voor-stap-proces van het demuxen van het streamgegevensbestand, het decoderen van de codecs en het renderen van het beeld en geluid". In simpelere termen, VLC player werkt door het afspelen van video- en audiobestanden. Dit doet het door het bestand in kleine stukjes (pakketjes) te hakken, de codecs te decoderen en het beeld en geluid te renderen.

Door Arnst Cocchia

Vergelijkbare artikelen

Welke mediaspeler moet ik kopen? :: Wat is een flash bestand?
Handige links