Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Fotos Niet Laden?

Wat moet je doen als je fotos niet laden?

Om de uitroepteken op je foto's te laten verdwijnen doe het volgende:

  1. Zorg er eerst dat jij voldoende opslagruimte op je iPhone hebt.
  2. Maak verbinding met een WiFi-netwerk.
  3. Ga nu naar de Instellingen van je telefoon.
  4. Tik nu op iCloud.
  5. Kies nu Instellingen > Foto's.
  6. Hier tik op Download en bewaar originelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Dus, hoe foto's overzetten van oude naar nieuwe iphone? Het synchroniseren werkt zo:
  1. Installeer de nieuwste versie van iTunes.
  2. Open iTunes op de computer.
  3. Sluit de iPhone met de originele usb kabel op de computer aan.
  4. Tik binnen iTunes op het iPhone symbool.
  5. Klik bij synchroniseer foto's en klik op het vakje hiernaast.
  6. Kies welke map of onderdelen je wilt synchroniseren.

Hoe maak ik een nieuwe iCloud aan?

Er is geen iCloud-"account" waarvoor u zich kunt aanmelden. iCloud is een dienst die automatisch wordt ingeschakeld wanneer u een nieuw Apple-apparaat instelt. Vervolgens, waar vind ik mijn bestanden op mijn iphone? Er zijn een paar manieren om uw bestanden op uw iPhone te vinden. Eén manier is het gebruik van het ingebouwde bestandsbeheer, genaamd Bestanden. Om Bestanden te openen, open je de app en tik je op de drie puntjes in de rechterbenedenhoek. Tik vervolgens op het tabblad "Bladeren". Vanaf hier kunt u door het bestandssysteem van uw iPhone bladeren om uw bestanden te vinden.
Een andere manier om je bestanden te vinden is door een app van derden te gebruiken, zoals iExplorer. Met iExplorer kun je het bestandssysteem van je iPhone vanaf je computer benaderen. Om iExplorer te gebruiken, moet u de app op uw computer installeren en uw iPhone met een USB-kabel op uw computer aansluiten. Zodra iExplorer is geopend, kunt u door het bestandssysteem van uw iPhone bladeren om uw bestanden te vinden.
Als u een specifiek bestand zoekt, kunt u ook de zoekfunctie in de Bestanden-app of in iExplorer gebruiken. Om een bestand te zoeken in de Bestanden-app, tikt u op het tabblad "Bladeren" en vervolgens op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek. Typ vervolgens de naam van het bestand dat u zoekt. Om een bestand te zoeken in iExplorer, klikt u op de knop "Zoeken" in de linkerbovenhoek en typt u vervolgens de naam in van het bestand dat u zoekt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Kan je iCloud gebruiken op Android?

De gebruiksvriendelijkheid van de webversie van iCloud.com is verbeterd. Nu heb je zelfs met een Android-toestel via je browser toegang tot de bestanden die je in iCloud hebt opgeslagen. En nog een vraag, hoe zet je fotos van je iphone naar je macbook? Klik op het tabblad 'Foto's' onder de gegevens van het apparaat. Selecteer het aankruisvak naast 'Synchroniseer foto's naar je apparaat van' en selecteer vervolgens 'Foto's' of een map op de Mac. Kies of u alle foto's en albums of alleen geselecteerde albums wilt synchroniseren.

Trouwens, hoe krijg ik foto's van mijn iphone op mijn macbook?

Sluit uw iPhone, iPad of iPod touch met een USB-kabel aan op uw Mac. Open de Foto's-app op uw computer. In de app Foto's wordt een scherm 'Import' weergegeven met alle foto's en video's die op uw gekoppelde apparaat staan. Vervolgens, waarom lukt het niet om foto's van iphone naar pc? De foto's worden niet overgezet vanwege een probleem met de USB-kabel, de USB-poort op de computer of de iPhone.

Bovendien, hoe synchroniseer ik mijn iphone met icloud?

Om je iPhone te synchroniseren met iCloud, ga je naar de instellingen op je toestel en tik je vervolgens op je naam bovenaan. Vervolgens tik je op 'iCloud' en zet je de schuifjes aan naast de apparaattypen die je wilt synchroniseren. Als je klaar bent, tik je op 'Opslaan'.

Door Yoshio Dipietrantoni

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je foto's op je SD kaart? :: Hoe zet ik mijn foto's in de iCloud?
Handige links