Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Foto's In De Icloud?

Hoe zet ik mijn foto's in de iCloud?

Uw foto's en video's in iCloud bewaren

Aan de slag met iCloud-foto's: Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Schakel iCloud-foto's in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom worden mijn foto's niet geupload?

Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB. Men kan zich ook afvragen: waarom worden mijn fotos niet in de icloud gezet? Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's uit de cloud op te halen. Eén manier is om de cloudopslagdienst in een webbrowser te openen en in te loggen. Zodra u bent ingelogd, zou u toegang moeten hebben tot al uw foto's. Een andere manier om foto's uit de cloud te halen, is door een mobiele app te gebruiken. Veel cloudopslagdiensten hebben apps die u kunt downloaden op uw smartphone of tablet. Zodra u de app hebt gedownload, kunt u inloggen en toegang krijgen tot uw foto's. Hoe zet ik mijn foto's van iPhone op iCloud? Er zijn twee manieren om foto's van uw iPhone naar iCloud over te brengen:
1. Gebruik iCloud-fotobibliotheek:
Met iCloud Photo Library worden uw foto's en video's opgeslagen in iCloud en wordt automatisch een back-up gemaakt. Om iCloud-fotobibliotheek in te schakelen, gaat u naar Instellingen > Foto's en tikt u vervolgens op de schakelaar naast iCloud-fotobibliotheek.
2. iCloud Back-up gebruiken:
iCloud Back-up maakt een back-up van uw foto's en video's, evenals van andere gegevens op uw apparaat, zoals contacten, app-gegevens en tekstberichten. Om iCloud Back-up in te schakelen, gaat u naar Instellingen > iCloud > Back-up en tikt u op de schakelaar naast iCloud Back-up.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dit in overweging nemend, hoe kom ik in mijn icloud?

Inloggen op iCloud.com

  1. Open de browser, bijvoorbeeld Chrome of Edge.
  2. Surf naar www.icloud.com.
  3. Klik op Apple ID en typ het e-mailadres van het Apple ID en druk op de Enter-toets.
  4. Typ het wachtwoord en druk op de Enter-toets.
  5. Op uw Apple-apparaat komt een verificatiecode binnen.
  6. Typ de code over op de website.
En nog een vraag, waarom zie ik foto's iphone niet op macbook? iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.

Hoe kan ik mijn iCloud synchroniseren?

Stappen om te synchroniseren:

Ga vervolgens in de Instellingen-app naar het iCloud-gedeelte. Hier zie je een lijst met apps die op al jouw apparaten kunnen worden gesynchroniseerd en je kunt voor elke aparte app de synchronisatie in- of uitschakelen.
Waar zijn mijn foto's gebleven iPhone? Als je foto's op je iPhone wilt bekijken, ga je naar de Foto's-app. Als je foto's niet in de Foto's-app zijn te zien, kan dit aan verschillende dingen liggen.
Misschien heb je de foto's opgeslagen in de iCloud en staan ze niet op je iPhone. Als je de foto's wilt downloaden van de iCloud naar je iPhone, ga je naar de Instellingen-app en tik je op iCloud. Vervolgens tik je op Foto's en zet je de schakelaar aan naast 'Foto's downloaden'.
Je kunt ook foto's opslaan in de map 'Albums' in de Foto's-app. Als je foto's niet in de map 'Albums' staan, betekent dit misschien dat je ze nog niet hebt opgeslagen. Om foto's op te slaan in de map 'Albums', tik je op de foto die je wilt opslaan en tik je vervolgens op 'Opslaan'.

Waarom krijg ik mijn fotos niet van mijn iPhone?

There are a number of reasons why you might not be able to get your photos off your iPhone. One possibility is that you don't have enough storage space on your device. Another possibility is that you have a software issue that is preventing the transfer of files. Finally, it is also possible that your iPhone is not configured properly for file transfer. If you are still having difficulty, you may want to contact Apple support for further assistance.

Door Pogue Cavrak

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je fotos niet laden? :: Kan je dvd afspelen op Chromebook?
Handige links