Huis > H > Hoe Kan Ik Foto's Overzetten Van Pc Naar Iphone?

Hoe kan ik foto's overzetten van pc naar iPhone?

Foto's in iTunes op de pc met apparaten synchroniseren

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Foto's'.
  4. Schakel het selectievakje 'Foto's synchroniseren' in en kies een album of map uit de keuzelijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes?

Je koppelt daarvoor je iPhone met een usb-kabel met je computer. Via 'Mijn computer' klik je naar je iOS-apparaat en kies je voor \Internal Storage\DCIM\100APPLE. Vervolgens kun je (alle) foto's selecteren en naar je computer overzetten. Hoe krijg ik de foto's van mijn iPhone op mijn iPad? Open vervolgens de app "Foto's" op de bron-iPhone en ga naar het album "Alle foto's". Tik op de optie "Selecteren" bovenaan het scherm en selecteer alle foto's die je wilt synchroniseren met de doel-iPad. Stap 3. Klik vervolgens op het pictogram "Delen", tik op de optie "AirDrop" en kies uw iPad in de lijst.

Hoe kan ik bestanden opslaan op mijn iPad?

De iPad heeft geen traditioneel bestandssysteem zoals een computer, dus u kunt er niet zomaar bestanden op opslaan zoals op een USB-stick. Er zijn echter een paar manieren om bestanden op uw iPad op te slaan:
- Gebruik een app die het opslaan van bestanden ondersteunt: Met sommige apps, zoals Microsoft Office of Google Drive, kunt u bestanden rechtstreeks in hun app opslaan. Open hiervoor de app en zoek naar de optie "Opslaan" of "Exporteren".
Gebruik iCloud Drive: iCloud Drive is de cloudopslagdienst van Apple. U kunt het gebruiken om bestanden op te slaan in uw iCloud-account, die u vervolgens kunt openen vanaf uw iPad. Open hiervoor de Bestanden-app op uw iPad en tik op de optie "iCloud Drive". Maak vervolgens een nieuwe map aan en sla uw bestanden daarin op.
Gebruik een app voor bestandsbeheer: Er zijn een aantal apps waarmee je bestanden op je iPad kunt openen en beheren, zoals Documents by Readdle of File Explorer. Om een van deze apps te gebruiken, hoeft u deze alleen maar te downloaden uit de App Store en te openen. Vervolgens kunt u het gebruiken om bestanden op uw iPad op te slaan, net als op een computer. Trouwens, hoe bestanden overzetten van pc naar tablet? Er zijn een paar manieren om bestanden van een pc naar een tablet over te zetten. Een manier is om een USB-kabel te gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden en vervolgens een bestandsbeheerder te gebruiken om de bestanden van het ene apparaat naar het andere te kopiëren. Een andere manier is om een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive te gebruiken om de bestanden te uploaden vanaf de pc en ze vervolgens te downloaden op de tablet.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Vervolgens, hoe bestanden overzetten van pc naar iphone?

Sleep bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiëren. U kunt ook klikken op 'Voeg toe' in de documentenlijst in iTunes, het bestand of de bestanden opzoeken die u vanaf de computer wilt kopiëren en vervolgens klikken op 'Voeg toe'. Hoe kan je foto's op je iPhone zetten? Met je iPhone-kabel kan je het USB-uiteinde in je computer steken en het andere uiteinde in de oplaadpoort van je iPhone. Klik op het iPhone-icoon in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Klik op Foto's in het linkerpaneel van het venster naast het camera-icoon. Vink 'Foto's synchroniseren' aan.

En nog een vraag, hoe fotos van iphone naar pc windows 10?

Gebruik de Foto's-app voor Windows:

  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn foto's op de computer zetten? Om foto's op de computer te zetten, heb je eerst een programma nodig om ze te bekijken. Voor Windows is dat bijvoorbeeld de Fotoviewer, en voor Mac is dat Preview. Als je foto's op een website wilt zetten, moet je ze eerst downloaden naar je computer. Je kunt ze dan uploaden naar de website via een formulier of een FTP-programma.

Hoe zet je foto's van je telefoon op de computer?

Als je foto's van je telefoon op je computer wilt zetten, zijn er een aantal manieren om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een USB-kabel gebruiken om je telefoon direct aan je computer te koppelen. Op je telefoon moet je dan wel de optie 'USB-computerverbinding' selecteren. Soms moet je ook een bepaalde driver (stuurprogramma) installeren op je computer om de telefoon aan te kunnen sluiten. Als je telefoon is aangesloten, kun je de foto's kopiëren vanuit de map 'DCIM' (Digital Camera Images) naar je computer.
Je kunt ook een geheugenkaart uit je telefoon halen en deze in een geheugenkaartlezer (of in een geïntegreerde kaartlezer in je computer) stoppen. Op deze manier kun je de foto's rechtstreeks vanaf de geheugenkaart kopiëren naar je computer.
Een andere optie is om de foto's van je telefoon te downloaden via een cloudopslagdienst, zoals Google Drive of Dropbox. Hiervoor moet je wel eerst de app van deze dienst op je telefoon installeren en de foto's uploaden naar de cloud. Vervolgens kun je de foto's vanuit de cloud op je computer downloaden.

Door Sion Liberman

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet alle foto's van mijn iPhone importeren? :: Waarom ziet mijn laptop mijn telefoon niet?
Handige links