Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Alle Foto's Van Mijn Iphone Importeren?

Waarom kan ik niet alle foto's van mijn iPhone importeren?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe foto's van iPhone op externe harde schijf zetten?

Methode 1.Het Stappenplan

  1. Sluit de iPhone aan op de computer.
  2. Navigeer naar > Mijn Computer en open de map van je iPhone.
  3. Ga naar Internal Storage> DCIM> 100APPLE.
  4. Selecteer de foto's en kopieer deze naar de gewenste map op je PC.
Vervolgens, hoe haal ik foto's uit mijn icloud? Foto's verwijderen uit iCloud
  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.

Hoe kan ik een PDF bestand opslaan op mijn iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bestand op uw iPad op te slaan. Eén manier is om het PDF-bestand naar jezelf te e-mailen en vervolgens de e-mail op je iPad te openen en de bijlage op te slaan. Een andere manier is het gebruik van een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. U kunt het PDF-bestand uploaden naar uw account op een van deze diensten en het vervolgens openen op uw iPad door het te downloaden vanuit de app. Ten slotte kunt u uw iPad aansluiten op uw computer en het PDF-bestand overbrengen met behulp van iTunes. Waar vind ik de downloads op mijn iPad? De downloads op een iPad zijn te vinden in de app "Bestanden". Als de app nog niet op uw apparaat is geïnstalleerd, kunt u deze gratis downloaden in de App Store. Zodra de app is geïnstalleerd, heeft u toegang tot uw downloads door de app te openen en op de map "Downloads" te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik mijn bestanden op de iPad?

Op een iPhone, iPad of iPod touch kunt u uw bestanden beheren in de Bestanden-app. Als u veranderingen aanbrengt in bestanden op het ene apparaat, worden uw wijzigingen automatisch bijgewerkt op elk apparaat met iCloud Drive. In de Bestanden-app vindt u: Bestanden op de iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt. Trouwens, kun je een usb stick aansluiten op een tablet? Usb OTG staat voor Usb On-The-Go Met een usb OTG kabel verbind je je smartphone of tablet met andere apparaten. Deze kabel heeft aan de ene kant de aansluiting van je telefoon, en aan de andere kant een usb A aansluiting.

Vervolgens, hoe synchroniseer ik mijn samsung telefoon met mijn tablet?

Voor een Samsung-account:

  1. 1 Tik in het gedeelte "Accounts" op je Samsung-account.
  2. Uw Samsung-accountgegevens worden weergegeven.
  3. Details van de gegevens die zijn gesynchroniseerd tussen je Samsung-account en je smartphone worden weergegeven.
  4. 4 Druk op "Nu synchroniseren" om de synchronisatie te valideren.
Dus, hoe kan ik bestanden delen? Bestanden delen kan op verschillende manieren. Als je bijvoorbeeld een foto wilt delen met iemand anders, kan je die via WhatsApp of Facebook Messenger sturen. Als je liever een foto met iemand anders wilt delen via een app, zijn er ook verschillende apps die dit mogelijk maken, zoals Dropbox of Google Drive.

Daarvan, hoe iphone koppelen aan computer?

Om een iPhone aan een computer te koppelen, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt een kabel gebruiken om je iPhone aan je computer te verbinden, of je kunt draadloos verbinding maken met je computer via Wi-Fi of Bluetooth.

Door Kipp Gloyd

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je fotos van laptop naar telefoon? :: Hoe kan ik foto's overzetten van pc naar iPhone?
Handige links