Huis > W > Waarom Krijg Ik Mijn Fotos Niet Van Mijn Iphone?

Waarom krijg ik mijn fotos niet van mijn iPhone?

Tik op een iPhone, iPad of iPod touch op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud'. Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe krijg ik verwijderde foto's terug op mijn samsung?

Hoe vind je verwijderde foto's terug op je Android telefoon?

  1. Stap 1: Ga naar Galerij.
  2. Stap 2: Druk op de drie puntjes voor instellingen rechtsboven in.
  3. Stap 3: Druk op Prullenbak.
  4. Stap 4: Houd de foto ingedrukt tot er een vinkje verschijnt.
  5. Stap 5: Druk onderin het scherm op Herstellen om de foto terug te zetten.
En nog een vraag, hoe haal ik foto's van mijn samsung? Sluit eerst uw telefoon aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgebracht.
  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.

Waar vind je oude foto's?

Er zijn een aantal manieren om oude foto's te vinden. Eén manier is het doorzoeken van online databanken zoals de National Digital Library van de Library of Congress of de Digital Vaults van de National Archives. Een andere manier is zoeken naar oude foto's op online veilingsites zoals eBay. Tot slot kunt u naar oude foto's zoeken in online fotodatabases zoals Flickr. Daarvan, hoe kan ik mijn bestanden openen? U kunt uw bestanden op verschillende manieren openen, afhankelijk van het type bestand. Als je bijvoorbeeld een tekstbestand hebt, kun je het openen in een tekstverwerker zoals Microsoft Word of TextEdit. Heb je een afbeelding, dan kun je die openen in een afbeeldingsviewer zoals Voorbeeld of Photoshop. En als u een videobestand hebt, kunt u het openen in een videospeler zoals Quicktime Player of VLC Player.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, waar vind ik samsung cloud op mijn telefoon?

1 Ga naar 'Instellingen' en klip op 'Accounts en back-up'. 2 Klik op 'Samsung Cloud'. 3 Klik op het Meer opties icoon (drie puntjes) en klik dan op 'Instellingen'. 4 Klik op de schakelaar 'Samsung Cloud-pictogram tonen'. Hoe kan ik een AAE bestand openen? Het AAE-bestand wordt door de app Foto's geraadpleegd bij het openen van het JPG-bestand waaraan het is gekoppeld. De gegevens worden opgeslagen in een XML-indeling die kan worden bekeken met een teksteditor zoals Teksteditor of Kladblok.

Mensen vragen ook: hoe verwijder ik foto's van mijn telefoon?

Ruimte vrijmaken op je Android-apparaat

Log in op je Google-account. Ruimte vrijmaken. Je ziet hoeveel ruimte er vrijkomt. Als je alle items van je telefoon wilt verwijderen, tik je op Vrijmaken.
Dienovereenkomstig, hoe geef je een iphone een harde reset? Om een ​​harde reset uit te voeren op een iPhone, volgt u deze stappen:
1. Houd de aan / uit-knop en de Home-knop ingedrukt tegelijkertijd.
2. Wacht tot het apparaat uitgaat en de Apple-logo weer op het scherm verschijnt.
3. Laat de aan / uit-knop los, maar blijf de Home-knop ingedrukt.
4. Wacht tot het scherm van de opstartwizard verschijnt.
5. Volg de instructies op het scherm om de reset te voltooien.

Hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren?

Om meerdere foto's tegelijk te selecteren kunt u op een foto tikken en vervolgens houden. Vervolgens kunt u op andere foto's tikken om ze ook te selecteren. Als u klaar bent met selecteren, kunt u op de knop 'Selecteren' tikken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Door Marsha

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen foto's uploaden? :: Hoe ruim ik mijn iCloud op?
Handige links