Huis > H > Hoe Ruim Ik Mijn Icloud Op?

Hoe ruim ik mijn iCloud op?

iCloud leegmaken: foto's en bestanden verwijderen

  1. Open het instellingenmenu van je iPhone.
  2. Druk bovenaan op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Druk op Beheer opslag.
  5. Je ziet nu hoeveel ruimte je nog hebt en hoeveel ruimte elke app in beslag neemt.
  6. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan je al je fotos in 1 keer verwijderen?

Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .
Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone? iCloudfoto'sfoto's

Op een iPhone, iPad of iPod touch
  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]'.
  2. Tik op 'iCloud' en vervolgens op 'Foto's'.
  3. Selecteer 'Download en bewaar originelen'.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Er zijn een paar manieren om je foto's terug te krijgen. Eén manier is om uw camera op uw computer aan te sluiten en de foto's op uw computer te downloaden. Een andere manier is om de geheugenkaart van uw camera in de geheugenkaartlezer van uw computer te steken. Ten slotte kunt u een cloud-opslagdienst gebruiken om uw foto's op te slaan en ze vervolgens naar uw computer te downloaden. Kan iCloud fotos niet verwijderen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u mogelijk geen foto's van uw iCloud-account kunt verwijderen. De eerste mogelijkheid is dat u niet genoeg opslagruimte in uw iCloud-account hebt om alle foto's te bewaren die u momenteel hebt opgeslagen. Als dit het geval is, moet u ofwel enkele andere bestanden uit uw iCloud-account verwijderen om ruimte te maken, of upgraden naar een groter opslagplan.
Een andere mogelijkheid is dat je "Opslag optimaliseren" hebt ingeschakeld voor je iCloud Foto's. Deze instelling uploadt automatisch al uw foto's en video's in volledige resolutie naar iCloud, maar houdt kopieën in lagere resolutie op uw apparaat om ruimte te besparen. Om de versies in volledige resolutie van je foto's en video's uit iCloud te verwijderen, moet je Optimaliseer opslag uitzetten. Tot slot is het ook mogelijk dat de foto's die u probeert te verwijderen momenteel worden gebruikt door een ander apparaat dat is aangemeld bij uw iCloud-account. In dat geval moet u zich eerst afmelden bij iCloud op dat apparaat voordat u de foto's uit uw iCloud-account kunt verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik mijn cloud bekijken?

iCloudbekijken

Controleren hoeveel iCloud-opslagruimte u hebt

  1. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]'.
  2. Tik op 'iCloud' > 'Beheer opslag'.
  3. Tik op 'Wijzig opslagabonnement' om wijzigingen aan te brengen.
Dus, hoe kan ik foto's in de cloud bekijken? Surf naar iCloud.com en log in met je Apple ID. Klik op 'Foto's' en je hebt toegang tot je iCloud-fotobibliotheek.

Kan ik AAE bestanden verwijderen?

U kunt ze veilig verwijderen. Als u de bestanden later opnieuw op een Mac, iPhone of iPad wilt openen, kunt u de AAE-bestanden met uw originele foto's in dezelfde map bewaren en de Foto's-app zou ze moeten kunnen lezen. Hoe verwijder je al je fotos in 1 keer iPhone? Om alle foto's in één keer te verwijderen van je iPhone, ga je naar de app Foto's. Klik dan bovenaan op de selectieknop en kies vervolgens 'Selecteer alle'. Vervolgens tik je op het prullenbakpictogram en kies je 'Verwijderen'.

Dienovereenkomstig, hoe selecteer ik al mijn foto's op iphone?

In order to select all photos on your iPhone, you will need to open the Photos app and then select the Albums tab at the bottom of the screen. Next, select the All Photos album. Finally, tap on the Select button in the top right corner of the screen and then tap on the All button that appears in the middle of the screen.

Door Joab

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik mijn fotos niet van mijn iPhone? :: Waar staan de foto's op iPhone?
Handige links