Huis > H > Hoe Foto Toevoegen Mail Iphone?

Hoe foto toevoegen mail Iphone?

Een foto, video of document bij een e-mail voegen

Tik in Bestanden op 'Blader' of 'Recent' onder in het scherm. Tik vervolgens op een bestand, een locatie of een map om dat onderdeel te openen. boven het toetsenbord en kies een foto of video. boven het toetsenbord en maak een nieuwe foto of video.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

En nog een vraag, hoe automatisch scherm draaien samsung?

Schermrotatie uitzetten op Android

  1. Veeg met uw vinger van boven naar beneden over het scherm.
  2. Het 'Snelle instellingenpaneel' verschijnt. Tik op het pictogram 'Autom. draaien' .
  3. Het scherm wordt vastgezet en het pictogram verandert in 'Staand' .
  4. Tik nogmaals om het scherm weer vrij te geven zodat het weer meebeweegt.
Dit in overweging nemend, hoe draai je het scherm van een chromebook? Houd de volgende toetsen ingedrukt: Ctrl + Alt + Shift + Draaien. Het geopende venster op je scherm maakt een radslag. Zo kun je er een leuke draai aan geven. Bedankt voor je feedback!

Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn scherm weer horizontaal?

Er zijn een paar manieren om je scherm weer horizontaal te krijgen:
1. Op een Windows-computer kunt u meestal gewoon met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en "Schermresolutie" selecteren in het vervolgkeuzemenu. Van daaruit kunt u het scherm aanpassen aan de gewenste oriëntatie.
2. Op een Mac kun je naar Systeemvoorkeuren > Beeldschermen gaan. Onder het tabblad "Beeldscherm" kunt u het keuzemenu "Rotatie" selecteren en de gewenste oriëntatie kiezen.
3. Op een mobiel apparaat kun je meestal gewoon naar het instellingenmenu gaan en de opties "Weergave" of "Scherm" vinden. Van daaruit kunt u de oriëntatie aanpassen. Hoe zet je het scherm van de iPad vast? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een iPad-scherm te repareren kan variëren afhankelijk van het specifieke probleem. Enkele tips voor het repareren van een iPad-scherm kunnen echter zijn: het scherm schoonmaken met een zachte, droge doek; een schermbeschermer gebruiken om verdere schade te voorkomen; of een Apple Store of erkende serviceprovider bezoeken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is Rotatievergrendeling op iPad?

Direct kun je vanuit het bedieningspaneel de rotatievergrendeling raadplegen. Dit heeft als voordeel dat je het scherm staand of liggend vast kunt zetten zodat deze niet automatisch meebeweegt wanneer je het toestel 90º draait. We leggen uit hoe je het automatisch draaien van het scherm kunt voorkomen. Hoe zet ik beeld vast op iPhone? Op een iPhone met een thuisknop druk je op de thuisknop met de vinger die je hebt geregistreerd voor Touch ID. Om de iPhone weer te vergrendelen, druk je op de zijknop of op de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt). De iPhone wordt automatisch vergrendeld als je het scherm ongeveer een minuut niet aanraakt.

Kan automatisch slot iPhone niet aanpassen?

Gelukkig kun je dit automatisch slot aanpassen, zodat je iPhone of iPad later (of niet) in de slaapstand gaat.

  1. Open de Instellingen-app en tik op 'Scherm en helderheid'.
  2. Tik op 'Automatisch slot'.
  3. Bepaal wanneer je het automatisch slot wilt laten ingaan en ga terug naar het beginscherm.
Is de horizon recht? Nee, het horizon is niet recht. Het is gebogen vanwege de ronde vorm van de aarde.

Dus, hoe maak je een foto recht in photoshop?

Als je een foto in Photoshop wilt bijsnijden, kun je op verschillende manieren te werk gaan. Je kunt bijvoorbeeld de pen gebruiken of de bijsnijdingswerktuigen.
Om een foto bij te snijden met de pen, selecteer je eerst het gereedschap Pen in het gereedschapspalet. Vervolgens klik je op de plek waar je wilt beginnen met bijsnijden en sleep je de muis naar de plek waar je wilt eindigen. Photoshop maakt automatisch een nieuwe laag aan met de bijgesneden foto.
Als je in plaats daarvan de bijsnijdingswerktuigen wilt gebruiken, selecteer je eerst het gereedschap Bijsnijden in het gereedschapspalet. Vervolgens klik je op de plek waar je wilt beginnen met bijsnijden en sleep je de muis naar de plek waar je wilt eindigen. Photoshop maakt automatisch een nieuwe laag aan met de bijgesneden foto.

Door Isiah Mclemore

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop? :: Wat is een normale resolutie?
Handige links