Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Iphone Koppelen Aan Mijn Laptop?

Hoe kan ik mijn iPhone koppelen aan mijn laptop?

Klik boven in de navigatiebalk van iTunes op jouw iPhone. Ga naar het tabblad “overzicht” en vink de optie “synchroniseer met deze iPhone via WiFi” aan. Hoppa, klaar! Nu zal jouw iPhone zelf synchroniseren met de laptop of computer waar je dit hebt ingesteld op het moment dat ze beide in hetzelfde WiFi netwerk zitten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Foto's verwijderen uit iCloud

  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.
Waar vind ik al mijn foto's? Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat.

Kan geen foto's importeren met Windows 10?

Als u geen foto's kunt importeren met Windows 10, zijn er een paar dingen die u kunt proberen om het probleem op te lossen.
Controleer eerst of de foto's die u probeert te importeren in een ondersteunde bestandsindeling staan. Windows 10 ondersteunt de volgende bestandsindelingen voor foto's: .jpg, .png, .gif en .bmp. Als de foto's die u probeert te importeren een ander bestandsformaat hebben, worden ze niet geïmporteerd.
Zorg er ten tweede voor dat de foto's zich in een map bevinden die toegankelijk is voor Windows 10. Als de foto's zich in een map met wachtwoordbeveiliging bevinden of op een externe harde schijf die niet op uw computer is aangesloten, kan Windows 10 ze niet openen.
Ten derde, probeer uw computer opnieuw op te starten. Soms kan Windows 10 geen foto's importeren als er bepaalde programma's of processen op de achtergrond draaien die dat verhinderen. Door je computer opnieuw op te starten sluit je alle programma's en processen en kan het probleem opgelost worden.
Als u na het proberen van deze dingen nog steeds geen foto's kunt importeren, moet u mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Microsoft voor verdere hulp. Waar vind ik de app foto's in Windows 10? De app foto's staan in de Windows 10 foto's app.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Men kan zich ook afvragen: waar vind ik systeemstatus op iphone? Je kunt de pagina voor de systeemstatus bekijken via de Apple-site voor systeemstatus. De website is nu dus ook geoptimaliseerd voor de iPhone.

Je kunt ook vragen wat moet je doen als je fotos niet laden?

Om de uitroepteken op je foto's te laten verdwijnen doe het volgende:

  1. Zorg er eerst dat jij voldoende opslagruimte op je iPhone hebt.
  2. Maak verbinding met een WiFi-netwerk.
  3. Ga nu naar de Instellingen van je telefoon.
  4. Tik nu op iCloud.
  5. Kies nu Instellingen > Foto's.
  6. Hier tik op Download en bewaar originelen.
Mensen vragen ook: hoe alle foto's selecteren icloud? Als je alle foto's in iCloud wilt selecteren, kun je deze eenvoudig doen door naar de Foto's-app te gaan en naar de Albums-sectie te gaan. Vervolgens kun je naar het album 'Alle foto's' gaan en hier zie je alle foto's die op iCloud zijn opgeslagen. Als je op een foto tikt, kun je deze selecteren en vervolgens kun je deze foto's opslaan op je apparaat of delen met anderen.

Dienovereenkomstig, hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten?

Om je Apple-apparaten met elkaar te synchroniseren, heb je iCloud nodig. iCloud is een online opslagservice waarmee je bestanden veilig kunt opslaan en overal toegang toe hebt. Als je iCloud hebt ingesteld op al je apparaten, worden automatisch alle wijzigingen die je aanbrengt op één apparaat, ook doorgevoerd op je andere apparaten. Dit gebeurt via het internet, dus je hebt hiervoor een internetverbinding nodig.

Door Soren

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik het formaat van een foto wijzigen? :: Hoe foto toevoegen mail Iphone?
Handige links