Huis > H > Hoe Krijg Ik Foto's Van Iphone Naar Ipad?

Hoe krijg ik foto's van iPhone naar iPad?

Sluit uw iPhone en iPad aan op uw computer met behulp van Apple Lightning-kabels. Start iPhone Transfer en het zal twee apparaten automatisch ontdekken. Klik op de naam van je iPhone in de linkerkolom en kies het tabblad Foto's om alle foto's op je iPhone weer te geven. U kunt ze in het detailvenster bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe fotos van Android naar iPad zetten?

Foto's en video's

Op een Mac installeert u Android File Transfer, opent u dit en gaat u vervolgens naar 'DCIM' > 'Camera'. Kies de foto's en video's die u wilt verplaatsen en sleep deze naar een map op de computer. Koppel het Android-apparaat los en sluit de iPhone, iPad of iPod touch aan op de computer.
Vervolgens, hoe synchroniseer ik mijn iphone foto's? iPhone, iPad of iPod touch

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.

Hoe zet je foto's van je iPhone op de computer?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u foto's van uw iPhone naar een computer kunt overbrengen, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen.
Eén manier is om uw iPhone met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten. Zodra uw iPhone is aangesloten, opent u iTunes op uw computer. Klik in de linkerbovenhoek van iTunes op het iPhone-pictogram. Klik vervolgens op het tabblad "Foto's" bovenaan de pagina. Hier kun je kiezen hoe je je foto's wilt synchroniseren. U kunt ervoor kiezen om al uw foto's te synchroniseren, of alleen geselecteerde albums. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op "Toepassen" in de rechterbenedenhoek van de pagina. Uw foto's worden nu naar uw computer gesynchroniseerd.
Een andere manier om foto's van uw iPhone naar uw computer over te brengen is door iCloud te gebruiken. iCloud is een cloudopslagdienst die beschikbaar is voor iPhone-gebruikers. Om iCloud te gebruiken om foto's van uw iPhone naar uw computer over te brengen, moet u er eerst voor zorgen dat iCloud op uw iPhone is ingeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen en tik vervolgens op uw Apple ID bovenaan de pagina. Van hieruit tikt u op "iCloud". Controleer vervolgens of de schuif "Foto's" is ingeschakeld. Zodra iCloud is ingeschakeld, opent u een webbrowser op uw computer en gaat u naar www.icloud.com. Log in met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het pictogram "Foto's". Hier kunt u de foto's selecteren die u naar uw computer wilt downloaden. Klik bovenaan de pagina op het pictogram "Downloaden". Selecteer vervolgens de locatie op uw computer waar u de foto's wilt opslaan en klik op "Downloaden".
Er zijn ook een paar verschillende apps van derden die u kunt gebruiken om foto's van uw iPhone naar uw computer over te brengen. Een voorbeeld van een app van derden is Dropbox. Om Dropbox te gebruiken om foto's over te zetten Waarom kan ik niet alle foto's van mijn iPhone importeren? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone kunt importeren:
De iPhone wordt mogelijk niet herkend door de computer. Controleer of de iPhone goed is aangesloten en of de laatste versie van iTunes is geïnstalleerd.
De iPhone is mogelijk vergrendeld. Ontgrendel de iPhone en probeer opnieuw te importeren.
Mogelijk zijn de foto's opgeslagen op een locatie die niet toegankelijk is. Probeer te importeren vanaf een andere locatie of een ander album.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Mensen vragen ook: kan geen foto's importeren van iphone?

Verbind de telefoon met je computer. Als de app automatisch start, klik dan Annuleren en sluit de Foto app. Open Windows Verkenner, klik in de linker kolom met je rechter muisknop op je telefoon en selecteer Foto's en video's importeren. Je kunt ook vragen hoe haal ik mijn foto's uit de cloud? Foto's verwijderen uit iCloud

  1. Tik op het tabblad Bibliotheek.
  2. Tik op Selecteer.
  3. Tik op de foto, of meerdere foto's, die u wilt verwijderen.
  4. Tik op het pictogram van een prullenmand.
  5. Tik op Verwijder foto.

Dus, kan je fotos van android naar iphone?

Foto's overzetten van Android naar iOS

Open Google Foto's en tik op je account rechtsboven in het scherm. Nu kies je 'Instellingen voor Foto's'. Selecteer 'Back-up en synchronisatie'. Hier zet je bovenaan het schuifje om, zodat back-up en synchronisatie aan staat.
Hoe zet je alles over van Android naar iOS? There are a few ways to transfer everything from your Android device to an iOS device:
1. Use a data transfer app: There are a number of apps available that can help you transfer data from Android to iOS. Some of these include Move to iOS, Samsung Smart Switch, and Copy My Data.
2. Use a cloud storage service: Cloud storage services like Google Drive, Dropbox, and iCloud can be used to transfer data from Android to iOS. Simply upload your data to the cloud on your Android device and then download it on your iOS device.
3. Use a file transfer cable: If you have a file transfer cable (such as a USB cable), you can connect your Android device to your iOS device and transfer files directly between the two devices.

Dit in overweging nemend, hoe android telefoon overzetten naar iphone?

Als je overweegt van een Android-telefoon naar een iPhone over te stappen, is er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je alle gegevens van je Android-telefoon naar je computer back-upt. Dit kan door simpelweg je Android-telefoon aan te sluiten op je computer met een USB-kabel en dan de inhoud van je telefoon te kopiëren naar je computer.
Vervolgens moet je ervoor zorgen dat je alle inhoud van je computer, zoals foto's, video's, contacten, etc., naar je nieuwe iPhone overzet. Dit kan door gebruik te maken van de iCloud-opslagdienst van Apple. Als je iCloud gebruikt, kun je ervoor kiezen om automatisch een backup van je computer te maken, zodat je geen enkele gegevens hoeft over te zetten.
Tot slot moet je ervoor zorgen dat je alle apps die je op je Android-telefoon gebruikte, op je iPhone installeert. Sommige apps zijn beschikbaar in zowel de Google Play Store als de App Store, maar sommige zijn alleen in één van de twee beschikbaar. Als je niet zeker weet of een app beschikbaar is in de App Store, kun je altijd even op internet zoeken.

Door Celle Escorza

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik bestanden over van PC naar iPad? :: Hoe kan ik Instagram bekijken zonder account?
Handige links